PATTEN UNIVERSITY

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Abban Patten University, úgy gondoljuk, hogy mindenki képes lesz arra, hogy a minőségi főiskolai oktatás. Elkötelezettek vagyunk, hogy a felsőoktatásba hozzáférhető és megfizethető minden, nem számít a kor, a hely, etnikai vagy pénzügyi helyzetét.

1944 óta, Patten Egyetem szerzett hírnevet gondosan mentori diákok és így a különbség a közösségben. Ma bővítettük megközelíthető az online oktatás, miközben elkötelezettségünket gazdagítják a világot, és a diákok szoros személyes figyelmet. Abban Patten, akkor soha nem csak egy szám.

Segít gyarapodás

A mi online programok, mi összpontosulnak dolgozó felnőttek megszerezzék a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy előre, vagy változtassanak eddigi karrierjüket. Rugalmas online tanulási platform megadja a szabadságot, hogy elnyerjük a mértékben az Ön feltételei, miközben továbbra is élvezi a szoros együttműködést kar és a diákok egy tanulási környezetet.

Mi is elkötelezett abban, hogy az oktatás olcsó, hogy a diákok keresni egy bizonyos fokú megszerzése nélkül a adósságteher. Innovatív oktatás modell és stratégiai csökkentése bürokratikus fölött lehetővé teszi számunkra, hogy a költségek csökkentése, és adja át a megtakarítás az Ön számára.

Akkreditációs Patten Egyetem által akkreditált WASC Senior főiskolai és egyetemi Bizottság ( "WSCUC"). WSCUC egy regionális akkreditációs ügynökség szolgál változatos csoportja az állami és magán felsőoktatási intézmények egész Kalifornia, Hawaii és a csendes-óceáni, valamint korlátozott számú intézmény az Egyesült Államokon kívül Munkájával a szakértői értékelés alapján szabványok által jóváhagyott a tagság WSCUC segíti a folyamatos intézményi fejlesztés és biztosítja a tagság és a választókerületek, beleértve az állami, hogy az akkreditált intézmények teljesítik küldetésüket a szolgáltatást a diákok és a közjó.

Helyszínek

Oakland

Address
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket