Pacifica Graduate Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

Pacifica Graduate Institute akkreditált doktori iskola, amely mester- és doktori fokozatokat kínál a mély pszichológia hagyományaiban. Az Intézet oktatási környezetet hozott létre, amely a kulturális sokszínűség és az egyéni különbségek tiszteletét táplálja, valamint egy olyan tudományos közösséget, amely elősegíti a szabad és nyílt kutatás szellemét. A diákok hozzáférést biztosítanak a lenyűgöző oktatási erőforrásokhoz a Pacifica két egyetemen, amelyek mindegyike a partmenti lábak és a Csendes-óceán között helyezkedik el, néhány mérföldre délre, Santa Barbara városától , Kaliforniától. "A Pacifica egy intézet küldetése. A misszió, "anima mundi collende gratia" (a lélek és a világ lelke iránti érdeklődése) ihlette a szó szoros értelmében széles tárházát - azok, akik maguk is hordozzák a tüzet. A meghívás intenzitása a magvak impulzusa, amelyet sokan álmában hordoznak. Mikor megművelik, a lélek szikrája, amely a mély psziché animált jelenlétében gyökerezik, megnyitja a személyes teljesítést és egy igazságosabb és termékeny bolygót. Egy egyre összetettebb világban a Pacifica karának, munkatársainak, öregdiákainak és diákjainak ösztöndíjai és szolgálata lélekközpontú "intelligenciát" szervez a mostanában megkérdezettek számára. "
- Stephen Aizenstat, Ph.D., kancellár, alapító elnök.

Pacifica Graduate Institute küldetése

A Pacifica Graduate Institute küldetése, hogy előmozdítsa a kreatív tanulást és kutatásokat a pszichológia és a mitológiai tanulmányok területén, a mély pszichológia hagyományai szerint.

A szabad és nyílt kutatás szellemében, az egyetemi szabadság elismert értékeivel összhangban, a Pacifica elkötelezett az emberi képzelet ajándékainak ápolásával és betakarításával. Annak érdekében, hogy ezek a betekintések befolyásolhassák korunk személyes, kulturális és bolygói problémáit, ez az elkötelezettség a mottóban található: animae mundi colendae gratia - a lélek és a világ lelke iránti kedvéért.

Eredet

A Pacifica számos központi ötletét nyomon követi az ősi mesélők, drámaírók és filozófusok örökségét minden olyan országból, akik felvették a képzelet működését. Ezeknek a korai férfiaknak és nőknek a hagyatéka több kulturális kontextusban alakult ki, beleértve Freud, Jung és a század pszichológiájának más elméleti szakembereinek rendszeres feltárásait. A mély pszichológia fogalmai e hosszú fejlődésből származnak, és a Pacifica orientációjának középpontjában állnak. Ezek az ötletek - például a szimbólum és a metafora fontossága a személyes és kulturális képeken, vagy a természetes világ és az emberi pszichés világ közötti dinamikus kölcsönhatás elismerése - az Intézet összes programjában taglalják. A Pacifica diákok és oktatók tovább folytatják ezt a gazdag tudást, az emberi képzelet bonyolultsága révén. A pszichológia és a mitológiai tanulmányok kiterjesztése a személyi körön kívül, a tanácsadó teremen túl és az osztályteremen túl, a pszichológiai életet a természeten belüli evolúciós fejlődésnek tekintjük, világunk minden jelenségében és rendszereiben élve. Ezeknek a többdimenziós cseréknek a tanulmányozása és együttműködése megkönnyítjük világunk mai problémáihoz való hozzájárulását az egyén pszichája, a kultúra mitológiái, a kollektív emberi képzelet és az élő bolygó közötti párbeszéd révén.

Főbb értékek / ötletek

Az évek során a Pacifica olyan alapvető értékeket / ötleteket hozott létre, amelyek az intézményi életet, a tantervfejlesztést és az értékelési gyakorlatokat irányítják.

Logos: Az a gondolat, hogy az akadémiai kiválóság központi szerepet játszik a tantervünkben, a kutatásban és az ösztöndíjban - tudatosan visszatükröződő tudatossággal támasztja alá az új tudás, amely biztonságosan nyugszik a múlt hagyományaira, amelyek tájékoztatják az egész ember fejlődését (intellektus, álom, intuíció , a tünetek, az érzés, a képzelet és a tudás más módjai) a nagyobb társadalmi világhoz képest.

Eros: A nyílt kommunikáció, a tiszteletteljes kapcsolat, a gondozás és a szívélyes szemlélet a sokszínű közösség számára, amely magában foglalja a tanulás iránti szeretetet, mint az emberi szellem nemes célját.

A tudat: a Pacifica tudatossága mint "pszichológiai közösség" a mély pszichéhez való kapcsolódásban - figyelmet szentel a személyes és közösség introspekciójának, a tudat árnyékának tudatának ápolására, a szoláris gondolkodás (ok) tiszteletére és a Holdra gondolkodás (álom és képzelet).

Az integritás: egy igazságos, pszichés-központú magatartás szükségessége a "bölcsesség hagyományaiban", és elkötelezett amellett, hogy őszinte és gondos jelenlétet tanúsítson magunkon, a diákainkon és a körülöttünk lévő világon.

Szolgáltatás: magunk számára egyedülálló emberi lények, mások a Pacifica közösségben, valamint azok számára, akiket a példánkkal, megbeszélésekkel, előadásokkal, műhelyekkel, írással, tanítással foglalkozunk; a kulturális formákon való részvétel képessége; a megtestesültek és a láthatatlanok befogadásának művészete; és folyamatos szolgálatunk a mélységpszichológia, mitológiai tanulmányok és a humán tudományok területén.

Kezelés: A világ lelkének gondozása, amit Pacifica mottója, "animae mundi colendae gratia" mondott, minden szinten fenntarthatóvá válva - attól a módjától, hogy aktívan részt vehessünk a képi kutatásban a jelenlétünkben a nagyobb földi közösségben - a munkateremből a földhasználathoz , az üzletvezetés módjától az üzleti tevékenységünk modelljéig.

Helyszínek

Carpinteria

Address
Lambert Campus
249 Lambert Road

CA 93013 Carpinteria, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Santa Barbara

Address
Ladera Campus
801 Ladera Lane

CA 93108 Santa Barbara, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket