Park University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Park Egyetem 1875-ben alakult, és egy négyéves, privát, nonprofit, koedukált, bölcsészettudományi intézmény képzési programok, amelyek teljes mértékben által akkreditált Felsőoktatási Bizottság tagja a North Central Association of főiskolák és iskolák. Park nevezték a legmagasabb rangú érték országszerte körében magán főiskolák és egyetemek a szülők és a főiskolák, egy online forrás szülők főiskolai kötött diákok, és nincs ki az állam tandíjat. Tanul Park Egyetem Mint egy magánintézmény, Park 's osztályok kicsik és megnyerő. Professzorok személyes figyelmet és a diákokat felkészítsék az élethosszig tartó tanulás. A diák több mint 120 országban, Park lehetőséget nyújt megismerni új kultúrákat, és megszerezzék a tudást, hogy sikerül a globális piacon. A diákok beiratkozott a Park University tudja befejezni fokozatot a hagyományos osztályok, online osztályok, vagy ötvözi a hagyományos és az online osztályok olyan módon, amely megfelel az igényeiknek, és növeli azok oktatási tapasztalatok. Az online kurzusok, interaktív, diák központú, és tanítják a magasan képzett, tapasztalt oktatók. Célunk az volt, hogy minél kényelmesebb legyen, hogy pénzt keres egy felsőfokú és készítsd el a siker. Az Akadémiai Támogatási Központ számos szolgáltatást kínál, hogy segítse a hallgatók tanulmányi előrehaladást, és a Career Development cente r szolgáltatásokat biztosít minden szakaszában a szakmai előmenetel. Szakirányokon Park egyetem kínál graduális és posztgraduális képzési programok a következő szakirányokon:

Művészet, Zene és színház üzlet Kommunikációs Tanulmányok oktatás Bölcsészet Információ és Számítástechnika / matematika NYELVEK Vezetés és adminisztráció Természettudományok Prelaw Premed / Orvosi Társadalomtudományok és Pszichológia

Akkreditációs Park Egyetem 's szakok által akkreditált Felsőoktatási Bizottság tagja a North Central Association of főiskolák és iskolák.

Helyszínek

Parkville

Park University

Address
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 816-741-2000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció