Presidio Graduate School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

Képzeld és inspirálj egy képzett, elképzelõ és vállalkozó vezetõk új generációját az üzleti és közpolitika átalakítására, és egy igazságosabb, virágzóbb és fenntarthatóbb világ megteremtésére.

Jövőképünk

A különböző készségekkel és érdeklődésükkel rendelkezö emberek különbözö készségeivel és érdekeivel való ápolt vezetési készségek ápolásával és a támogató hálózatok támogatásával több ezer szakembert fogunk aktiválni szerte a világon, és olyan vezetökké alakíthatjuk ôket, akik tervezik, irányítják, befolyásolják és fejlődnek virágzó vállalkozásokat egy fenntartható jövő.

Értékeink

Ezeket az értékeket mindent megteszünk az osztályteremben és azon kívül.

KÖZÖSSÉG

A diákok a PGS-ben nevelik egymást, az osztályteremben és azon túl. Kétségbe vonják egymás feltételezéseit, szélesítik egymás tapasztalatát és megtanítják egymást, hogy a világot változatos perspektívákból látják. Ez a élénk élethosszig tartó hálózat az öregdiákokat a karrierjükön és azon túl.

Fejlesztés

A PGS innovatív és vezérelt szellemiséget támogat. A kulcsfontosságú iparági vezetők, mint a kar, a változó ügynökök, a vendégtanárok és a kurátorok változó ügynökei lehetővé teszik számunkra egy mélyebb perspektívát az innováció hasznosítására a közjó érdekében, és felkészíti a tanulókat arra, hogy úttörő vállalkozásokat, vállalkozásokat és szervezeteket alakítsanak ki és vezessenek be.

Sértetlenség

A jobb világ megteremtése érdekében a legnagyobb integritás, bátorság és őszinteség szükséges. Ez a tudósok, a műveletek és a diákok, öregdiákok, karok, akkreditátorok, igazgatósági tagok és a szélesebb közösség kapcsolataiban gyökerezik.

Társadalmi igazságosság

A közösségünk befogadó. Közösen dolgozunk a társadalmi igazságosság és a közös jólét érdekében. A tanulók, a személyzet, a kar és a kuratórium minden formáját átfogjuk. Diákjaink által vezetett Sokszínűségi és Szociális Igazságügyi Bizottság folyamatosan vezet minket a további befogadás felé.

fenntarthatóság

A PGS mélyen elkötelezett az ökológiai és társadalmi fenntarthatóság iránt, amely pedagógiai, tantervi és közösségünket táplálja. Felkészítjük a tanulókat a fenntarthatóság előmozdítására a vállalkozásokban és a szervezetekben. A felsőoktatás vezetőjeként arra törekszünk, hogy befolyásoljuk más egyetemeket, hogy integrálják a fenntarthatóságot a programtervezésbe.

Személyes fejlődés

A PGS-ben a tanulók párhuzamos utazást tapasztalnak a transzformációs vezetői fejlődés és a személyes fejlődés terén. A hallgatók megértik az elméletet, fejlesztik a készségeket és megkapják a személyes mesterkedést, amely ahhoz szükséges, hogy a változás eszközei a világban.

Miért Presidio Graduate School?

Fenntarthatóság minden kurzus során.

Nem csak a fenntarthatóságot választjuk választóként, mert a mai világban ez nem egy lehetőség. Minden tanfolyam fenntartható lencse segítségével tanítható, amely a hallgatókat a rendszerekben látja - nem csak szavak és számok. Megértés arról, hogy minden kapcsolatban áll egy Presidens szuperhatalom.

Együttműködés az utat a csúcsra!

Keményen dolgozunk egy igazi tanulási közösség létrehozásában. A kari és a tanulói testünk úgy gondolja, hogy a meggondolatlan problémák csak a minddisztánon keresztül megoldódnak. Az osztály ideje magában foglalja a műhelyfoglalkozásokat, a diádokat, a gyors tűzoltásokat, a párbeszédet és az előadást.

A munkatapasztalat az oktatás.

A legtöbb ember a legjobban megtanulja gyakorolni, amit tanítanak, nem pedig előadások vagy könyvek olvasásával (nem csak könyvek). Tapasztalataink tanulási programunkban diákjaink valódi tervezési projekteket dolgoznak ki a valódi vállalatok számára, amelyek valódi hatást gyakorolnak. Ez része a 360 fokos oktatóknak, a holisztikus tanulási élménynek.

Helyszínek

Seattle

Address
4450 Blakely Avenue NE
Bainbridge Island, Seattle

98110 Seattle, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

San Francisco

Address
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok