Hivatalos Leírás

Az iskola elkötelezett a legmagasabb minőségi oktatás számára a graduális, posztgraduális és Iskola Továbbképzés (SCE) üzleti diákok. A School of Business Providence College arra törekszik, hogy hozzon létre egy tanulási környezet összhangban van a küldetés a testület, megalapozni egy erős liberális művészeti oktatás és a zsidó-keresztény értékek megfogalmazott, a Dominikai hagyomány. Épül szilárd etikai normák, ebben a környezetben ápolja a személyes, polgári, és a szakmai fejlődés a diákok és a tanárok szoros kölcsönhatás, kiváló pedagógiai és minőségi ösztöndíjat. Mi biztosítjuk az oktatás, amely felkészíti a diákokat, hogy az élethosszig tartó tanulók, etikai szakemberek és hatékony a változás. A tanulmányi programok kidolgozására jól lekerekített, társadalmilag felelős egyének értékelésén a kihívásokat és lehetőségeket a sokszínűség és a globalizáció. A tananyag célja, hogy a hallgatók kompetenciák a választott szakirányokon, valamint olyan alapvető fontosságú területeken, mint a kritikus gondolkodás, a vezetés, a csapatmunka, a kommunikáció és az információs technológia. Karunk is teljes mértékben elkötelezett a kiválóságot a tanításban és a kutatás, mint ahogy az iskola támogatásában, hogy vállalkozás. Aktívan bátorítsa azokat a szellemi és szakmai hozzájárulásokat, ami éltet tanítás és szolgáltatás. Miért érdemes üzletágának Providence College?

Megkülönböztetni magát egy PC üzleti oktatás tapasztalatai, amely hangsúlyozza kar-diák interakciók meg egy kis iskolai környezetben. Válasszuk szét magát másoktól egy üzleti oktatás, amely megalapozott a Liberal Arts és a zsidó-keresztény értékek, a Dominikai hagyomány Gazdagítják a megértést, hogy ki vagy a különféle alapvető tanfolyamok az üzleti a liberális művészet és a tudomány. Fektessen be az etikai, erkölcsi és szellemi érték-alapú oktatás válni professzionális üzleti etikai döntéshozatali készség. Fejleszteni kell a szenvedély az igazság, a tudat a kihallgatás, és arra, hogy integrálja a PC üzleti oktatás kreatívan feldolgozni az üzleti kérdések.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Providence College, School of Business

A tanulmányi programnak, ami a Master of Business Administration fokozat áll, gyakorlati képzés során lehet használni a munka. Minden természetesen a tervek, hogy lesz eg ... [+]

Providence College kínál programot a posztgraduális tanulmányok vezető fokát Master of Business Administration (MBA)

A tanulmányi programnak, ami a Master of Business Administration fokozat áll, gyakorlati képzés során lehet használni a munka. Minden természetesen a tervek, hogy lesz egy értelmes tanulási tapasztalat, hogy előnyös az egyén karrierjét. Sok a képzések mennyiségi hangsúlyt a számítógépes alkalmazások.

Azonban, míg a tipikus MBA program gyakran kritizálják termelő diplomások, akik mester technikát, de nem az anyag, a Providence College programot ad kellő figyelmet a szociális célú és felelősségek, valamint a technikai szempontok az üzletből. Röviden, arra törekszünk, hogy "emberivé" a Master of Business Administration Program. Ez, úgy érezzük, ez kritikus fontosságú a hosszú távú venni. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Providence
Szeptember 2020
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul