Purdue University College of Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Purdue Egyetem Természettudományi Főiskolája elkötelezett az innováció alapját képező matematikai és tudományos ismeretek kitartó törekvése mellett. Közel 350 tenure track pálya világváltoztató kutatásokat végez, és átalakító oktatást nyújt több mint 1200 diplomás hallgatónak és 4300 egyetemista számára. Olyan tanulói közösség vagyunk, amely az élettudományok, a fizikai tudományok, a számítástudományok, a matematika és az adattudomány szakainak gyakorlati megoldásait fejleszti ki a mai legnehezebb kihívásokra.

A Purdue Egyetem Természettudományi Főiskolája magában foglalja a fizikai, az élettudományi, a számítástudományi, a matematikai és az adattudományi területeket. Oktatók, tanulók és vezetők közössége vagyunk az innovációhoz vezető tudományos és matematikai ismeretek kitartó törekvésében.

A Purdue tudósai változást hoztak a felfedezés és a találmány történetében. Így történt ez 1875 óta, amikor a Purdue Egyetem első fokozata alapképzés volt - kémia.

Ma a purduei tudomány széles köre az erősségünk. Karunk és hallgatóink azon dolgoznak, hogy javítsák az egészségügyi ellátást a jobb diagnosztika és az egyénre szabott orvoslás révén, a sötét anyag felkutatásával, a mesterséges intelligencia módszerek finomításával, a Mars felfedezésének határainak meghúzásával és a fenntarthatósághoz vezető utak megtalálásával egy gyorsan változó környezetben.

Híres tudósaink és kutatóink vezetése a felfedezés és az innováció kultúráját teremtette meg a főiskolán. Arra számítanak, hogy megosszák az ismereteket, és hogy az egyetemisták és a diplomások hallgatóit is bevonják a kutatásba.

Az Egyesült Államok első számítástechnikai tanszékének (1962) otthona, a főiskola továbbra is vezető szerepet tölt be az adattudomány, az információbiztonság, a programozás, a hálózatépítés, az adatbázisok és a szoftvertervezés területén.

A főiskola az alapszakok természettudományi és matematikai oktatást nyújt minden szakon élő Purdue hallgatóinak. Minden hallgató elsajátítja a tudomány alapvető megértését és a kritikus gondolkodás képességeit, amelyek egész életük során tájékoztatják döntéshozatalukat.

Helyszínek

West Lafayette

Address
North University Street,150
47907 West Lafayette, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: