Hivatalos Leírás

A School of Global Leadership & Vállalkozói (gle) egyedülálló platform előkészítésével a mai vezetők - hangsúlyozva az innováció, a kiválóság és a hatása a bibliai elvek a mai világban. Tanított egy kiváló kar tudósok és szakértői szakemberek, mi diplomát programok üzleti és vezetői támogatása kiterjedt tanulást ezen elméletek és dinamika, ami arra készteti a hatékony üzleti, menedzsment és szervezeti vezetés. Egy nyolc iskola belüli Regent Egyetem végzősei az iskola munkáját számos, a nemzet Fortune 500 vállalatok, valamint a nonprofit szervezetek itt és szerte a világon. A diákokat arra biztatják, hogy nemzetközi konferenciákon vesznek részt, amelyek bemutatása lehetőségeket, valamint hálózatépítés a vezető szakértők. Küldetés és értékek A misszió a Regent Egyetem a kiváló egyetemi és egyetemi oktatás globális, bibliai perspektíva kulcsfontosságú szakmákban felszerelni keresztény vezetők változtatni a világot, és hogy a vezető központja a keresztény gondolkodás és cselekvés. Az elképzelés a Regent University, a mi diplomások és más tudományos tevékenységek, az, hogy a keresztény vezető szerepét megerősítve a átalakítják a társadalmat és a tanítási alapelvek az igazság, az igazságosság és a szeretet leírtak a Szentírásban, megtestesülő személy Jézus Krisztus, és lehetővé tette a a hatalom a Szentlélek. Soli Deo Gloria.        

Az intézmény további kínálata:

MA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Célja a diákok, akik meg akarják keresni a mértékben gyorsabban vagy akik kevésbé van szükség a pénzügyi és egyéb erősen mennyiségi vonatkozásait egy MBA. ... [+]

A MA in Management akkreditált program célja a diákok, akik meg akarják keresni a mértékben gyorsabban vagy akik kevésbé van szükség a pénzügyi és egyéb erősen mennyiségi vonatkozásait egy MBA.

MA Menedzsment diákok választhatnak több specializációt számokat. Szintén a program rugalmassága lehetővé teszi, hogy részt osztályok a mi egyetemen Virginia Beach, VA., Vagy Washington, DC , Hogy osztályok online keresztül távoktatás létesítmények, vagy válasszon egy kombinációja az egyetemeken és az online tanulás. Tudjon meg többet a kurzus leírását a program alatt, vagy többet szeretne megtudni a specializáció számokat.

A School of Business kilenc szakterületen az MA Menedzsment diákok: ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Virginia Beach
Kérj Információt
Nappali
Campus
Bővebben magyarul