Rennert English Language School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Rennert, a legjobb választás az iskolákban eléréséhez az angol nyelvi célokat. Akár akarjuk, hogy javítsa az angol kommunikációs készség professzionális célokra, hogy részt vegyen egy amerikai egyetemen, utazáshoz, vagy beszélgetni a nemzetközi barátok, Rennert van egy program, és a szakértelem, amire szüksége van.

Mi a Rennert különbség? Tapasztalat, kis csoportokban, és a személyes kapcsolatot. 1973 óta Rennert tanított nyelvek és büszkélkedhet a legkisebb osztálylétszám New Yorkban, maximum 10 fő. Képzett, elkötelezett tanárok, hogy az angol nyelv életre segítségével a kommunikatív módszer a nyelvtanulás és merítik meg a valós világban két legizgalmasabb amerikai városok: New York és Miami!

Innovatív Művészetek angolra program magában foglalja az egyénre szabott tanfolyamok Dance, divat, zene, Make-Up Artistry, fotográfia, színészet és filmkészítés New Yorkban. Miami Arts plusz angol nyelvtanfolyamok közé Salsa latin tánc és a fotográfia napsütötte partján South Beach.

Rennert szakértelmét a TOEFL és Cambridge nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok, University Access Program és Szakmai angol nyelvű képzésben dolgozó szakemberek tiszteletben tartják szerte a világon. Még a tanárok jönnek a világ minden tájáról a mi TESOL tanár szakokon a versenyelőnyt szerezzen a saját országukban.

Rennert New York és Miami Rennert South Beach-hez a teljes menetrend a tanár által vezetett tevékenységek, ingyenes osztályok és kirándulások még kellemesebbé teszi a és tedd az angol kommunikációs készség a cselekvésre. Meghívjuk Önt, hogy vizsgálja meg a programokat, és válassza azt, amelyik a legjobban az Ön számára. Reméljük, hogy hamarosan New Yorkban vagy Miamiban!

Helyszínek

New York

Address
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Miami tengerpart

Address
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Miami tengerpart, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: