Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Rennert, a legjobb választás az iskolákban eléréséhez az angol nyelvi célokat. Akár akarjuk, hogy javítsa az angol kommunikációs készség professzionális célokra, hogy részt vegyen egy amerikai egyetemen, utazáshoz, vagy beszélgetni a nemzetközi barátok, Rennert van egy program, és a szakértelem, amire szüksége van.

Mi a Rennert különbség? Tapasztalat, kis csoportokban, és a személyes kapcsolatot. 1973 óta Rennert tanított nyelvek és büszkélkedhet a legkisebb osztálylétszám New Yorkban, maximum 10 fő. Képzett, elkötelezett tanárok, hogy az angol nyelv életre segítségével a kommunikatív módszer a nyelvtanulás és merítik meg a valós világban két legizgalmasabb amerikai városok: New York és Miami!

Innovatív Művészetek angolra program magában foglalja az egyénre szabott tanfolyamok Dance, divat, zene, Make-Up Artistry, fotográfia, színészet és filmkészítés New Yorkban. Miami Arts plusz angol nyelvtanfolyamok közé Salsa latin tánc és a fotográfia napsütötte partján South Beach.

Rennert szakértelmét a TOEFL és Cambridge nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok, University Access Program és Szakmai angol nyelvű képzésben dolgozó szakemberek tiszteletben tartják szerte a világon. Még a tanárok jönnek a világ minden tájáról a mi TESOL tanár szakokon a versenyelőnyt szerezzen a saját országukban.

Rennert New York és Miami Rennert South Beach-hez a teljes menetrend a tanár által vezetett tevékenységek, ingyenes osztályok és kirándulások még kellemesebbé teszi a és tedd az angol kommunikációs készség a cselekvésre. Meghívjuk Önt, hogy vizsgálja meg a programokat, és válassza azt, amelyik a legjobban az Ön számára. Reméljük, hogy hamarosan New Yorkban vagy Miamiban!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata: