Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Wiess School of Natural Sciences mindig képviselte új határok Rice Egyetemen. Gyökerei dátum 1912-es évben a születés a Rice Intézet. Tény, hogy mind a négy intézet alapító osztályok - biológia, kémia, matematika és a fizika - még mindig része a Wiess Iskola. A Wiess Iskola névadója, Harry Carothers Wiess volt, Rice megbízottat, Houston emberbarát és üzletember, aki tisztában volt az a fontos a tudomány egyaránt Rice és Houston sikerét.

Ma a Wiess Iskola továbbra is úttörő oktatási határok beépítésével kutatás több osztály és egyetemi hallgatók a kutató laboratóriumok. A legtöbb Rice laborok ma egyetemisták megtalálható működik egymás mellett kari, egyetemi hallgatók és posztdoktori kutatók előre határait az emberi megértés a csillagászat, biokémia, sejtbiológia, a kémia, földtudomány, ökológia, evolúciós biológia, matematika és a fizika.

pexels-fotó-248152

A Wiess School of Natural Sciences tartalmaz hat megyében:

  • Biosciences
  • kémia
  • Földtudomány
  • kineziológia
  • matematika
  • Physics Csillagászat

Természettudományi Kar részt vesz számos interdiszciplináris intézetek és központok, beleértve az Institute of Biosciences és Biomérnöki, Richard E. Smalley Intézet nanoméretű Tudományos és Technológiai Rice Quantum Intézet, a WM Keck Központ Interdiszciplináris Bioscience képzés, az Öböl-konzorcium, valamint a Rice tér Intézet . Kutatási partnerségek felölelik a helyi intézmények, beleértve a Baylor College of Medicine, MD Anderson Cancer Center, NASA, a University of Texas Health Science Center, University of Texas Medical Branch, és a University of Houston, plusz alapítványok, múzeumok, iparágak, és más egyetemek és vállalatok világszerte.

A kutatás a Nobel laurátok Robert Curl és Richard Smalley beharangozott új tudományág nanotudomány és technológia, amely egyesíti számos területen keresztül a tudomány és a technika. Azon kívül, hogy az alapítvány a nano-kutatás, az Iskola a közelmúltban felvett három neves tudós, minden tagja a National Academy of Sciences. A kutatás laborok a rák, a fizika, a kémia és együtt fog működni a rák szakemberek a Texas Medical Center alkalmazni az új fogalmak fizika rákkutatás és a kezelés. Belépés Karunk kaptak rangos díjat, mint például: Packard Ösztöndíjak, Beckman Alapítvány ösztöndíjak, NSF Életpályadíjat junior kari, Feynman Díjak, Norman Hackerman díjat Chemistry, az Athelstan Spilhaus díját Enhancement a közvélemény Föld és a világűr Science, és a népjóléti érem a National Academy of Science.

Az iskola kínál számos kutatási lehetőséget a hallgatók, és sokan közzé munka top folyóiratokban. Egy kis mintavétel kutatás folyik illusztrálja széles körű lehetőségek: egzotikus növényi és állati inváziók be Texas ökoszisztémák, evolúciós dinamikája gének és genomok populációk és fajok, hatásai só kémiával befagyasztása telített marsi talaj, neurogenezis Alzheimer-kór, és az építési lézerek hűtésére az atomok egy milliomod fokkal az abszolút nulla, hogy csak néhányat említsünk.

A tér, amely támogatja a Természettudományi rendkívül változatos a state-of-the-art berendezések, feltéve, hogy a graduális és posztgraduális kutatási programok. Az iskola is támogatja a szakmai tudományos mester program több területen.

Helyszínek

Houston

Dean of Wiess School of Natural Sciences

Address
Rice University
Wiess School of Natural Sciences
MS-102
P.O. Box 1892

77005 Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Houston

Address
6100 Main St.
E100 George R. Brown Hall

77005-1827 Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket