Rice University School of Architecture

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért Rice

Mi vagyunk a legkisebb szakmai diploma program, amely egy felső kutatási egyetemen helyezkedik el, és lehetővé teszi az egyéni figyelmet a nagy egyetem által biztosított tanulmányok szélességével.

Az ország negyedik legnagyobb városában található Rice University egy vezető kutatóintézet, amely elkötelezett amellett, hogy erős szellemi környezetet teremtsen a vezetők és gondolkodók következő generációja számára. A Rice Architecture kicsi, 5: 1 arányú hallgatói és oktatói aránya szoros kapcsolatokat ösztönöz, amely átgondolt oktatást nyújt mind az egyetemisták, mind a diplomások számára, különösen a stúdióban.

Az iskola felső szintű egyetemen belüli helyzete lehetővé teszi számunkra, hogy széleskörűen merítsünk más tudományterületekről, hogy új területeket kovácsoljunk a spekulatív gyakorlathoz, ezt bizonyítja karunk vezető szerepe Rice környezettudományi interdiszciplináris kiskorúaként; keresztirányú tanfolyamaink más iskolákkal és tanszékekkel, különösen bölcsészettudományi, üzleti és mérnöki szakokkal; és együttműködésünk a campus és a város többi művészeti csoportjával.

Helyszínek

Houston

Address
Loop Road
77005 Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket