University of Maryland College Park

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Inspired Business Education

A globális gazdaságban az üzleti sikerhez olyan ismeretekre és készségekre van szükség, amelyeknek semmi köze az inspirációhoz.

A Maryland-i Egyetemen működő Robert H. Smith School of Business ban a vállalkozói tevékenységünk ihlette üzleti oktatás. Karunk világszínvonalú. Kutatásunk élvonalbeli. Tanulásunk tapasztalati és a valós világban gyökerezik. És a diákok megtanulják gondolkodni, mint a vállalkozók.

A College Parkban található Maryland Egyetem 12 fõiskolája és iskolája egyike a washingtoni DC metroplex üzleti, kormányzati, nonprofit és professzionális hálózataiba kapcsolódik.

A tudósok és a szakemberek közössége mélyen támogatja a tanulást, miközben a hallgatókat arra készteti, hogy sikeres legyen a gyakran vitatott piacon.

A széles körű programok, bizonyítványok és diplomák célja, hogy felkészítse a dolgozó szakemberek, hogy elérje a földön fut egy világgazdaságban, hogy a fluxus, a technológia és a globális verseny gyorsítja a változás ütemét.

Ehhez kínálunk egyetemi, speciális mester, PhD, és a teljes munkaidős, részmunkaidős, online és végrehajtó MBA programok.

A világgazdaság folyik. A technológia és a globális verseny felgyorsítja a változás ütemét. A vállalkozók könyörtelenül dolgoznak, hogy megtalálják a következő nagy ötleteket, és bevezessék őket a piacra és méretre. A jövő bizonytalan, de határtalan lehetőséggel tölti fel.

ranglisták

  • A pénzügyi program mestere 2 (Financial Times, 2018)
  • No. 7 Executive MBA program, US (The Economist, 2018)
  • No. 9 online MBA program (USNews
  • No. 9 teljes munkaidős MBA hallgató elégedettség, USA (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • No. 11 PhD program, világ (Financial Times, 2014)
  • 15. részmunkaidős MBA program, US (USNews
  • No. 21 egyetemi program, US (USNews
  • No. 27 full time MBA program, US (Financial Times, 2018)
  • 16. kutatás, világ (Financial Times, 2018)

Akadémiai integritás

Smithen közös elkötelezettséget vállalunk "a helyes dolgok megtételében, a helyes útban". Arra számítunk, hogy a diákok integritással viseltetnek, különösen, ha azok az akadémiai teljesítményükre vonatkoznak, és felelősségre vonják őket a szabálysértésekért. Ez most nem csak a diákjaink javát szolgálja - egy nap a karrierjüket, vállalataikat és közösségeiket hasznosítja.

A Dean's Office elkötelezte magát a Smith tiszteletének kultúrájának megteremtésében és népszerűsítésében. Támogatjuk és érvényre juttatjuk a Maryland Egyetem Diákcsere Hivatala által előírt akadémiai integritás elveit. A Smith-i diákok a Maryland-i Egyetem tiszteletbeli elkötelezettségének tartják magukat:

"Megígérem, hogy nem adtam vagy nem kaptam semmilyen jogosulatlan segítséget ebben a megbízatásban / vizsgálatban."

Helyszínek

College Park

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Address
Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Maryland, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 301-405-2189