Rocky Mountain College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az RMC-ről

Rocky Mountain College egy lakókörű, átfogó bölcsészettudományi kollégium, amely a homokkő "rim-kőzetek" alatt helyezkedik el egy Billings, Montana, az állam legnagyobb és gazdaságilag legelegánsabb városa egyik parkszerű külvárosában. Rocky Mountain College történelmileg kapcsolatban áll az Egyesült Egyház Krisztus, az Egyesült Metodista Egyház és a presbiteriánus egyház (USA) - hagyományosan elkötelezett a tudáskeresés, a vallási tolerancia és a szabad vizsgálat, valamint az olyan értékek, mint a szolgáltatás, a közösség, és a karakter.

Ezek a felekezeti kapcsolatok segítettek tájékoztatni a kollégium küldetését és főbb témáit, és nyilvánvalóak az akadémia küldetésében, hogy a jövőbeli vezetőket a bölcsészettudományok és szakmai programok segítségével olyan kritikus gondolkodás, kreatív kifejezés, etikus döntéshozatal, tájékozott polgárság és szakmai kiválóság. Emellett a Főiskola elősegíti az egész személy fejlődését, és lehetőséget nyújt a diákok intellektuális, érzelmi, fizikai és szellemi növekedésének fokozására mind az egyetemen, mind a helyi és globális közösségen belüli kapcsolatokon keresztül.

A Főiskola, amelyet regionálisan nagyra értékelnek általános kiválósága, a misszióját az akadémiai kiválóság, a transzformációs tanulás, a megosztott felelősség és a gondoskodás fő témái között fejezi ki. A Főiskola kara elkötelezett a diákközpontú tanulási és vezetési programok mellett, amelyek egy folyamatos kísérletet tartalmaznak a Nemzetközi Űrállomáson és az ország első pilóta nélküli repülőgép-tanusítási tantervén.

Rocky Mountain College büszkélkedhet sikertörténetével, melynek köszönhetően az alacsony hallgatói karok aránya (12: 1) és a nagy segítségnyújtási program. A hallgatók 99% -a díjazási csomagot kap, amely átlagosan 24 000 dollár / fő; Továbbá a hallgatók 97% -a folytatja a végzős programokat vagy pályafutást a kívánt területen. 52 egyetemi hallgató - köztük az egyik legfőbb repülési program -, valamint az orvosi asszisztensi tanulmányok, a számvitel és az oktatási vezetés diplomás végzettsége 41 országból és 16 országból tanul.

A kollégium nemrégiben megdöntötte az új, legkorszerűbb tudományos épületet, amely 2018-ban fejeződik be. A jelenlegi stratégiai kezdeményezések közé tartozik az aktív és tapasztalati tanulási programok továbbfejlesztése, az elsőéves tapasztalatok bővítése, az egyetemi kutatási lehetőségek bővítése, Pathways program az orvostudomány oktatásához, valamint a továbbfejlesztett akadémiai támogatási szolgáltatások. Rocky Mountain College jó helyzetben van ahhoz, hogy teljesítse a 139. évig tartó, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő kiválóság elvárásainak következő szakaszát.

Az RMC története

A Rocky Mountain College története valójában három főiskola története. Az első a Deer Lodge Montana Collegiate Institute volt, amely 1878-ban kezdte meg első osztályát. Röviddel az osztályok megkezdése után a Deer Lodge, Mont., A Wesleyan College megnyitotta kapuit Helena-ban. Billingsben a Rocky Mountain College jelenlegi helyszíne, a Billings Polytechnic Institute (BPI) a századfordulón kezdte meg a diákok felvételét az egész országból. A három iskola 1947-ben egy entitássá vált - a Billings Polytechnic Institute, amely a Rocky Mountain College - Montana első és legjobb.

1878-tól kezdve a Rocky Mountain College hallgatói voltak a vezetők. 1947-ben a diákok felkérik a BPI nevét a Rocky Mountain College . Azt is magukra vetették, hogy felgyorsítsák a kollégium bővítését, és még az új épületeket is megteremtették a tandíjuk kifizetésének módjaként. A homokkő-kőzetek a Rimrocks-ból származtak, és a campus a környező mezőgazdasági területről emelkedett, hogy Nyugat egyik legelismertebb kollégiumává váljon.

Ma az RMC hallgatók nem olyanok, mint a múlté. Rocky Mountain College még mindig olyan vezetőket vonz és vezet be, akik különbséget tesznek a kollégiumban és közösségeikben.

Béke Tanulmányok Intézete

IPS logo

A Billings-i Rocky Mountain College található Mont., A Béke Tanulmányok Intézete "arra törekszik, hogy az egyéneket, csoportokat, szervezeteket, közösségeket és nemzeteket viselő viselkedés alternatíváit vizsgálja és támogassa". Ez a küldetésnyilatkozat sok érdekes utat irányít, amikor belépünk a harmadik évtizedbe.

Lépjen kapcsolatba RMC-vel

Campus címe

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Billings, MT
59102-1796

Helyszínek

Billings

Rocky Mountain College

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket