Rocky Mountain University of Health Professions

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP) akkreditált intézményben, amelyet elismertek a bizonyítékokon alapuló, értelmes diplomás egészségügyi oktatásért. Az 1998-ban exkluzív poszt-professzionális posztgraduális egészségügyi intézményként alapított RMUoHP kivételes, magas színvonalú, szigorú egészségügyi oktatási programokkal rendelkezik, és sokféle hallgatói és öregdiákja van mind az 50 államnak, valamint egy csillagos és országosan elismert kar az egészségügy képviseletében. gyakorlat, kutatás és oktatás az egész országban. Tanulmányi tanulmányi modelljeink lehetővé teszik korlátozott tartózkodási helyű hallgatók számára, hogy áthelyezés nélkül folytassák életbeli szerepüket, és rezidens hallgatóink teljes munkaidős tanulmányaikat Utah gyönyörű Provo városában kezdjék meg és fejezzék be.

Legyen része az izgalomnak azáltal, hogy fokozottan összpontosított és speciális egészségügyi oktatásban vesz részt az Egyesült Államok egyik legilletékesebb, legképzettebb és legtapasztaltabb karának lábánál. Tapasztalja meg azt az átalakulást, amely gyakorló orvosként, oktatóként, kutatóként vagy adminisztrátorként várja Önt. A nem túl távoli jövőbeni folyamatos növekedés és más egészséggel kapcsolatos programok kiterjesztése révén az RMUoHP egyetem, amelyet figyelni kell!

Alapértékei

Bizonyítékon alapuló. Egyesítjük szakértelmünket a rendelkezésre álló legjobb bizonyítékokkal a lehető legjobb eredmények elérése érdekében.

Tanulásközpontú. A gondolkodás kihívásával, a növekedés ösztönzésével és a támogató tanulási környezetben rejlő lehetőségek feltárásával felhatalmazzuk a tanulókat arra, hogy a legmagasabb lehetőségeikig el tudják érni.

Hiteles. Felismerjük hiányosságainkat és üdvözöljük a sikerekből és kudarcokból fakadó növekedést. Hiszünk abban, hogy korlátlanul képesek vagyunk megoldásokat találni. Modellezzük a hálát. Igyekszünk megérteni, átérezni és megbocsátani.

Szolgáltatásközpontú. Mivel mindenekelőtt az embereket értékeljük, szolgáljuk egymást, a pácienseinket és az ügyfeleket, a közösségünket és a világot.

Megbízható. Az őszinteségre, a tiszteletre és az elszámoltathatóságra törekszünk minden tettünk során, hogy folyamatosan hitelességet szerezzünk intézményként és magánemberként.

Befogadó. Különbségeink és hasonlóságaink tiszteletben tartásával erősítjük az intézményi és közösségi kapcsolatokat.

Együttműködő. Megtanulunk és létrehozunk a csapaton belül és azon belül is, hogy újítsunk, elősegítsük a változásokat, megvalósítsuk a stratégiát, biztosítsuk az elszámoltathatóságot és megünnepeljük az eredményeket.

Helyszínek

Provo

Address
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket