Rutgers School of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés a Rutgers Egyetem-New Brunswick Műszaki Iskolába

A Rutgers School of Engineering a végzős hallgatók értékes partnerek a kutatásban, az oktatásban és a tájékoztatásban. A dinamikus hallgatóknak 10 tanulmányi területen kínálunk diplomát. A közel 70 millió dolláros kutatási kiadások és közel 200 oktató, akik a társadalmat, a nemzetet és a globális közösséget érintő témák széles körének kutatásával foglalkoznak, a Mérnöki Iskola dinamikus és tudományos szempontból támogató környezet a diplomás tanulmányok folytatásához.

Van egy országosan rangsorolt programunk, amely egyetemi diplomát kínál az orvosbiológiai mérnöki szakon; polgári és környezeti mérnöki tevékenység, villamos és számítógépes tervezés, energia rendszerek; ipari mérnöki tudományok; gépészeti és repülőgépipar, valamint a csomagológépészet. A Rutgers SoE a legkülönbözőbb tudományágakban folytat kutatásokat, és nemzeti elismerést kapott a technológiai fejlődésért. Kiterjedt laboratóriumunk van a legmodernebb berendezésekkel.

Méret számunkra. A Mérnöki Iskola elég kicsi ahhoz, hogy megígérje a középfokú posztgraduális oktatási igényeket, de elég nagy ahhoz, hogy a diákok élvezhessék az egyik vezető állami kutatóegyetem előnyeit, erőforrásait és lehetőségeit.

Kar

A SoE kar tagjai kiemelkedőek - minden évben két vagy több karunk tagjai átlagosan megkapják az NSF CAREER díjat. Karunk tagjait gyakran megtiszteltetik a társaik, akik a legrangosabb szakmai szervezetek díjait és ösztöndíjait kapják. Karunk által írt könyvek világszerte használatosak. A teljes munkaidőben dolgozó oktatók, valamint a kiegészítő karok a szakterületek széles körének nemzeti és nemzetközi szakértői. Karunk számos kutatóközponttal és szervezetsel is kapcsolatban áll, mind a Rutgersen belül, mind azon kívül.

Barátságos, kollegális légkör

Míg a szabványok magasak és a felvételi verseny versenyképes, a miénk egy "diákbarát" iskola, ahol a kar tagjai arra törekszenek, hogy kutatást és kurzusokat oktassanak, és a személyi mentorálás, csoport-visszacsatolási környezetek révén fokozzák a diákok karrierjét, lehetőségei a diákok készségeinek megőrzésére és marketingjére. Ha Ön ambiciózus diák, aki támogató környezetben virágzik, komolyan fontolóra kell vennie a Rutgers School of Engineering .

Elhelyezkedés

A központi elhelyezkedés rendkívül kívánatos több okból is:

  • A New Brunswick, New York City (Philadelphia, 60 mérföld), Princeton (20 mérföld) és Newark (25 mérföld) kulturális és társadalmi lehetőségei felülmúlhatatlanok.
  • A Rutgers az ipari és kormányzati kutató laboratóriumok legnagyobb koncentrációjának közepén van az USA-ban (New Jersey, New York, Philadelphia, Boston és Washington DC). Ez növeli a szakmai kapcsolat lehetőségeit, valamint a foglalkoztatási kilátásokat.
  • A Rutgers egy nagyon változatos területen helyezkedik el, ahol szinte minden ország etnikai, kulturális és vallási csoportja erős képviselettel rendelkezik. Területünk sokfélesége az erőnk, ami lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államok és a világ minden részéről érkező diákok otthon érezzék magukat az első naptól.

Helyszínek

Piscataway település

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway település, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket