South Carolina State University School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Dél-Karolinai Állami EgyetemEgy 1890 szárazföldi támogatás senior átfogó intézmény mintegy 3500 diák, elkötelezett amellett, hogy megfizethető és hozzáférhető minőségi graduális és posztgraduális képzési programok. Keresztül oktatás, a kutatás, a technológia és szolgáltatások, SC állam hozzájárul a gazdasági fejlődéshez, növeli az életminőséget a polgárok, és előkészíti a magasan képzett, kompetens és szociálisan érzékeny a diplomások, hogy megfeleljen az élet kihívásaival, és igényeit, és lehetővé teszi számukra, hogy dolgozni és élni produktív a dinamikus, a globális társadalom.

A School of Business jött létre 1983-ban a szakon a számviteli, agráripar, a közgazdaságtan, menedzsment és marketing. 2005-ben, az MBA Program adunk összefonódások vállalkozási és mezőgazdasági.

Vision Statement

Az elképzelés az Üzleti Program a South Carolina State University el kell ismerni, mint a "legjobb érték a délkelet" a minőségi programok és a szolgáltatás a diákok és más különböző érdekelt felekkel.

Mission Statement

A misszió az Üzleti Program a South Carolina State University, hogy minőségi menedzsment oktatás és a vezetői fejlesztés, hogy készítsen a versenyképes és innovatív diplomások a globális és változatos környezetben.

Core Values

A misszió a Business Program kívánják elérni színvonalú oktatási, kutatási, oktatási fejlesztési és szolgáltatási tevékenységek. A teljes siker megvalósítására küldetésünk fogja mérni javítására hírnevünket között a diákok, tanárok, a társak és más érdekelt felekkel. Ebből a célból, valljuk értékeinket a vezetés, a vevői elégedettség, a csapatmunka, a közösségi információs, az integritás és a teljesítmény. Ezért:

  • Nagyra értékeljük a tanulás, és arra törekszenek, hogy támogassák a szakmai és vezetői fejlesztés valamennyi diák tartalmazza a technológiai, a globális, az etikai és a vállalkozói készségek.
  • Mi vagyunk a támogató és érzékeny a holisztikus igényeit minden diák.
  • Nagyra értékeljük együttműködések és partnerségek a különböző érdekelt felekkel, hogy a munka felé pozitív eredményeket, amelyek hatással vannak a programunk, és a közösség.
  • Arra törekszünk, hogy folyamatosan javul a teljesítmény és értékelése eredményeink miközben biztosítja, hogy a tisztesség és a minőség soha nem sérül.

VEZÉRELVEK

Mi továbbra is a kritikus sikertényezők, hogy a Business Program meghatározta a folyamatos fejlődés. Így, az értékek a Business Program alapulnak kialakítása és fenntartása a minőség diákok, minőségirányítási programok, minőségi kar és a közösségi szolgáltatások. Mi vezérli az alábbi elveket:

  • Támogató környezet biztosításához, hogy olyan minőségi diákok - Minőségi menedzsment oktatási programok - a minőségirányítási kar a tanítás, a kutatás, a szakmai fejlődés és a szolgáltatás.
  • Fenntartása egy erős kapcsolatot a közösség révén információs és szolgáltató.

Helyszínek

Orangeburg

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: