SIT Graduate Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SIT Graduate Institute kínál nemzetközileg fókuszált mesterképzésben, bizonyítványok és a szakmai fejlesztési programok terén a konfliktus-átalakítás, a nemzetközi oktatás, a fenntartható fejlődés, valamint TESOL. 1964 óta SIT már készül a szakemberek, hogy sikeres legyen a kultúrák közötti és nemzetközi környezetben.

Mesterképzésre és bizonyítvány Programok a különböző tartalmi területek és formátumok

SIT Graduate Institute felkészíti a tanulókat a világ minden tájáról, hogy hatékony vezetők, szakemberek és a polgárok számára. SIT végzős és szakmai fejlesztési programok gyökerezik a tapasztalati oktatás modell, ahol fordul elő a kapcsolat az elmélet és a gyakorlat. A diákok képzett válni magasan képzett szakemberek, akik parancsoló ismerete elméleti alapját szakma területén szerzett tapasztalat; ismeretét, valamint a saját képességeit, értékeit, és az etikát.

A diákok választhatnak a különböző MA, bizonyítvány, és a szakmai fejlesztési programok olyan területeken, kezdve a nemzetközi oktatás a fenntartható fejlődés a konfliktus átalakulás nyelvoktatás. Annak érdekében, hogy a különböző szakmai és személyes céljait, programok eltérő időtartamú, és méret kínálnak SIT történelmi 200 hektáros campus Vermont; A SIT Graduate Institute washingtoni Center; online; és a tengerentúli területek. Minden programban a területen, a diákok megvizsgálják a jelenkori társadalmi, gazdasági és politikai kérdéseket, különös tekintettel az emberi és etikai ezeket a kérdéseket.

Helyszínek

Brattleboro

Address
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Amerikai Egyesült Államok

Washington

Address
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket