SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UB Menedzsment Iskola a nagy gondolkodók és még nagyobb tettesek élénk és befogadó közössége. Együtt dolgozunk az elméletek megkérdőjelezésében és felvetésében, egymás felemelésében és a változások előmozdításában. Mivel az UB Menedzsment Iskolájában az ambíció erény, a kitartás megadott, és a felfedezés mindenütt megtörténik, az osztálytermen és az ülésen. Csak így csináljuk itt.

A Kiválóság Tradíciója

1923 óta az UB Menedzsment Iskola lenyűgöző hírnevet szerzett a világ egyik legjobb üzleti iskolájaként. Az iskolai elismerés elsődleges oka a tudományos portfólió átfogó köre, a karunk szaktudása és a diplomások világszerte elért sikere.

Globális jelenlét

Manapság a Menedzsment Iskola oktatási hírneve szó szerint magában foglalja a világot, és az iskolában a hallgatók a világ minden tájáról származnak. Bármely adott osztályban az iskola látogatója Buffalo vagy New York City hallgatóit találhatja Ázsia vagy Németország diákjai mellett ülve, amikor egy professzort hallgatnak, aki nemrég tért vissza Szingapúrban egyetemi hallgatók oktatására.

Az egyre globálisabb üzleti környezetben a programjaink sokszínűsége és a nemzetközi hírnevünk biztosítja, hogy a Menedzsment Iskola fokozat olyan hitelesítő adat, amely a világ bármelyik üzleti területén ajtót nyit a diplomások számára.

Nemzeti rangú teljes munkaidős MBA program

Nemzeti rangú, teljes munkaidős MBA programunk 1931 óta készíti fel a hallgatókat vezetői pozíciókra. Vegyék össze az alapokat építő magot a rugalmas, karrier-célú választókkal. Ehhez adja hozzá a három szintű tanulás gyakorlását - egyéni, tanulmányi csoport és kohorsz - és díjnyertes programokat, mint például a LeaderCORE ™ és a vállalati bajnokok, és verhetetlen tapasztalattal rendelkezik.

Executive és Professional MBA

A Nyugat-New York vezető vállalatainak felső vezetői az iskola MBA programozásában is részesülnek, dinamikus Executive MBA programba beiratkozva. Az 1994-es alapítása óta több száz üzleti vezető végezte el ezt az intenzív 17 hónapos programot, amelyet a térség legtehetségesebb és legtapasztaltabb vezetői számára terveztek.

Professzionális MBA programunk, a személyes és web alapú tanulás hibridje, esti és szombat lehetőségeket kínál, és mindössze 27 hónap alatt elkészülhet. Úgy tervezték, hogy az üzletemberek legalább egy éves szakmai tapasztalattal rendelkezzenek, ez a legrangosabb és legolcsóbb részmunkaidős MBA program Nyugat-New Yorkban.

Erős nemzetközi jelenlét

Nemzetközi szinten üzleti szintet kínálunk Szingapúrban, a Szingapúri Menedzsment Intézettel együttműködve. Kínálunk olyan együttműködési vállalkozást is, amely Indiában, Bangalore-ban található, amely két mesterfokozatból áll: Master of Science in Management Science: Business Analytics and Systems a New York-i Állami Egyetemen, Buffalóban és Master of Business Administration az Amrita Egyetemen.

Vezető egyetemi programok

Az egyetemi hallgatók szintjén évente több mint 2900 hallgató jelentkezik országosan átgondolt üzleti adminisztrációs és számviteli programjainkba. Ezek közül a hallgatók közül sokan részesülhetnek egy olyan gyakorlati programban, amelyet az ország egyik legjobbnak és legnagyobbnak tartanak.

Kimagasló doktori fokozat

Vezetési PhD programunk, több mint 45 hallgatóval, a SUNY rendszer vezető doktori programja, és világszerte toboroz hallgatókat. A diplomások pozíciókat fogadnak el az Egyesült Államok nagyobb egyetemein és vezető tanácsadó és kutató cégeknél.

Egyéni vállalati képzés, vállalkozói készség és vezetés

A hitelviszonyt megtestesítő programok mellett innovatív oktatási és szakmai fejlesztési programokat is kínálunk vezetők, szakemberek és szervezetek számára a Vezetői Fejlesztési Központ (CED) révén. A CED számos, a vállalkozások és magánszemélyek számára testreszabott, nem hitelező képzési programokat kínál. A kínálat magában foglalja a vezetés, a felügyeleti készségek, a marketing, a LEAN gyártás, a projektmenedzsment és még sok más oktatását. A programokat általában bármilyen szervezet képzési igényeihez igazíthatják. A CED képzésén évente számos és sokféle szervezet vesz részt.

A Menedzsment Iskola otthont ad a Vállalkozói Vezetés Központjának (CEL) is, amely 1987 óta fokozza az üzleti alkotók és vezetők vállalkozói képességeit, hogy javítsa növekedési kilátásaikat. A vállalkozói szellem előmozdítása elengedhetetlen az egyetem, a környező közösség és a nagyobb nyugati New York-i gazdaság élénkítéséhez. A CEL individualizált és interaktív vállalkozói ismereteket nyújt.

A Menedzsment Iskola Vezetési és Szervezet Hatékonysági Központját (CLOE) 2013-ban hozták létre, hogy hatékonyabb vezetőket és szervezeteket hozzon létre. A nagy hatású ösztöndíj és a probléma-központú szervezeti és gazdasági elkötelezettség alapján épül, a CLOE arra törekszik, hogy nemzetközileg elismert központ legyen a gondolatvezetés terén a szervezeti vezetés és az innováció terén.

Helyszínek

Bivaly

Address
14260 Bivaly, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket