SUNY Empire State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A SUNY Empire-t 1971-ben alapította a SUNY Kuratórium, majd az Egyesült Államok kancellárja és az Egyesült Államok jövőbeli oktatási biztosa, Ernest L. Boyer, mint egy különálló állami szintű SUNY intézmény, amely a nem hagyományos tanításra és tanulásra összpontosított, ahol a főiskolai oktatók vezetik a tanulókat az egyén megtervezésével. oktatási program 12 széles területen belül.

Ezenkívül a kollégium folytatja 40 éves elkötelezettségét az életből és a munka tapasztalatából szerzett tanulmányok értékelése mellett, és egyértelmű folyamatot dolgoz ki a tapasztalatok alapján szerzett főiskolai szintű tanulmányok kiértékelésére és odaítélésére.

A Közép-Állami Felsőoktatási Bizottság által akkreditált főiskola főként dolgozó felnőtteknek jár munkatársi, alapképzési és mesterfokozatok végzésére a helyszínen, 35 helyszínen New York államban és külföldön, valamint mindenhol online.

Akár online, akár szemtől szemben, akár mindkettő kombinációjával, a tanulók döntenek arról, hogyan, mikor és hol tanuljanak.

A főiskola megfizethető SUNY tandíjat is kínál; az egyéni oktatás, karrier és személyes célok kielégítésére szabható fokok; transzfer-barát házirendek és széles körű támogatás a MyESC-n keresztül (bejelentkezés szükséges).

A kollégium a szervezett munkaerővel, a katonai, valamint a magán- és a nonprofit szektor valamennyi ágával lehetővé teszi ezeknek a szervezeteknek, hogy tagjaikat és alkalmazottaikat oktassák a mandátum és az engedélyezési követelmények teljesítéséhez, alkalmazkodjanak az új technológia követelményeihez, és elősegítsék az ösztönzést.

Helyszínek

Saratoga Springs

Address
Union Avenue,2
12866 Saratoga Springs, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: