Saint Augustine's University School of General Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A General College küldetése olyan környezet biztosítása, amelyben a különféle tanulók tudományosan, társadalmilag és lelkileg elérhetik a 21. századi vezetőket. A főiskola célja: (1) interdiszciplináris együttműködések révén bevonni a hallgatókat, oktatókat és oktatókat az oktatásba, a tanulásba és az ösztöndíjba, (2) összekapcsolni a tantervi és tantervi programokat az általános oktatási program (TEP) egyetemi alapkompetenciáival, (3) fokozza a globális tanulást a tudományos és társadalmi tapasztalatok terén, (4) vonzza és megtartja az egyetemen magasan teljesítő hallgatókat, és (5) holisztikus tudományos programot (TTAL-Three Tier Approach to Learning) biztosít, amely javítja az érettségi, a megtartás lehetőségét. valamint azoknak a tudósoknak az elvégzése, akik pozitívan járulnak hozzá helyi, regionális, nemzeti vagy nemzetközi közösségükhöz.

Az Általános Oktatási Osztály az idegen nyelv, a történelem és a filozófia tanfolyamainak biztosításával támogatja az Egyetem Általános Oktatási Program céljait. A kurzusok célja a hallgatók megismertetése a következő kompetenciákkal:

1. Gondolkodjon kritikusan, és bizonyítsa az írásbeli és szóbeli kifejezések magas szintű jártasságát;

2. Rendelje meg a kulturális és szellemi értékek, a kreatív kifejezésmód, valamint az emberi társadalom történetének és tapasztalatainak megbecsülését a bölcsész-, képzőművészeti és nyelvtanfolyamokon keresztül; és

3. Gondolja át az intellektuális érdekeikkel, társadalmi felelősségvállalásukkal és személyes fejlődésükkel kapcsolatos etikai és szellemi kérdéseket.

Helyszínek

Raleigh

Address
Oakwood Avenue,1315
27610 Raleigh, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: