Sam Houston State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sam Houston State University

Egy nagy név a texasi oktatásban

Több mint 137 éve a Sam Houston State University felkészíti a tanulókat az érdemes életre. Mottója: "Az élet mérése a szolgálat", a SHSU hét főiskoláján és a texasi campusán túl visszhangzott a hallgatói kutatások, a kreatív törekvések, a szolgáltatási tanulás, az önkéntesség és így tovább.

Texas legnagyobb hősének, Sam Houstonnak nevezett SHSU folyamatosan törekszik a történelmi gyökereinek tiszteletére az akadémiai kiválóságon keresztül, amely magában foglalja a tanári tagok rendkívüli tanítását, akik ugyanúgy törődnek hallgatóik sikerével, mint a mezők ismeretének előmozdításával.

Miközben örökölte örökségét, az SHSU arra törekszik, hogy megfeleljen a hagyományos és online kortárs diákok igényeinek. Számos teljesen online egyetemi és diplomás végzettséggel és számos igazolással és tanúsítvánnyal, amelyek mindegyikét az on-campus professzorok tanítják, a SHSU Online rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy tudományos, személyes és szakmai célokat érjen el.

Akadémiai ajánlatok

Az SHSU több mint 80 alapképzést, több mint 50 mesterképzési programot és tíz doktori programot kínál, köztük országosan elismert programokat az üzleti életben, a képzőművészetben, az oktatásban, a matematikában és a büntető igazságszolgáltatásban. Az SHSU a Carnegie Felsőoktatási Bizottság "Doktori Kutató Egyetemeként" van osztályozva, és a közelmúltban elismerte az USA Hírek és Világjelentés, hogy az on-line doktori programok közül az ország legjobbjai közé tartozik. Emellett a Carnegie Felsőoktatási Bizottsága a SHSU-t "közösségi elkötelezett" egyetemnek minősítette. Ezt a tiszteletet 311 állami intézménynek ítélték oda országszerte, és elismeri az egyetem jelentős elkötelezettségét a közösség szolgálatában.

Helyszínek

Huntsville

Address
Sam Houston State University
Office of International Programs
1908 Avenue J, Box 2150
Huntsville, TX

77341 Huntsville, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket