Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Rólunk

1928-ban alapították, a Lucas Főiskolát és a Doktori Iskolát 1967 óta akkreditálta az AACSB International, a világ elsődleges akkreditációs testülete az üzleti iskolák számára. Mi vagyunk a legnagyobb szponzorok a szilícium-völgybe, és jelentősen hozzájárulnak a völgy ma. Az egyetemhez hasonlóan a Lucas Főiskola és a Graduate School of Business tükrözi a Szilícium-völgy élénk, multikulturális és globális hangulatát. A több mint 175 kar és 5000 hallgató, a kollégium kínál a diákok globális lehetőségeket, miközben erős kapcsolatot a szilícium-völgy vállalatok.

Az egyetemi iskoláink és tanszékeink révén tizenhárom üzleti koncentrációt szállítunk, és végzős iskolánk fejlett fokozatokat és bizonyítványokat nyújt üzleti, számviteli, adózási és szállítási menedzsmentben. Központjaink és intézeteink egyedülálló lehetőségeket kínálnak a diákok számára az adózás, a számvitel, a pénzügyi szolgáltatások, a működési menedzsment, a globális vezetés, a vállalkozói szellem és más ismeretek terén. Más díjnyertes programok az LCoB hallgatói élményét egészítik ki egy rendkívüli tanulási közösség létrehozásával.

Lucas Főiskola és Doktori Iskola - Szilícium-völgy tápellátása

Mi biztosítjuk a diákok számára az erőforrásokat, készségeket és lehetőségeket, hogy sikeresek legyenek a Szilícium-völgyben - a világ egyik leggyorsabb, versenyképesebb és innovatívabb gazdasági régiójában - és azon túl.

A multikulturális, globális perspektíva összekapcsolása a Szilícium-völgy technológiai innováció történelmi alapjaival, programjaink tükrözik tisztelt, helyi örökségünket. A völgyben dolgozó diákjaink több mint 80% -ával üzleti diákjaink és öregdiákok valóban a Szilícium-völgyet táplálják.

A Lucas Business of Business cég a tizenhárom üzleti koncentráció mellett jelentős választási lehetőséget kínál a tanulóknak a tanulmányi területre. A Jack Holland Student Success Center személyre szabott figyelmet fordít arra, hogy segítse a diákokat az oktatási döntések és a pályafutás irányában.

Világszínvonalú központjaink és intézeteink támogatják a hallgatói tapasztalatokat a fokozott oktatással és a magas szintű, helyi szakemberekkel rendelkező hálózatépítéssel számos iparágban. Páratlan tanulói erőforrások, mint például a Gary J. Sbona Honor programja, a Thompson Global Internship Program, és a híres karunk biztosítja azokat a forrásokat és környezetet, ahol a diákok felfedezhetik a szakmai kilátásokat és élvezhetik az egyedülálló tapasztalati tanulást.

Küldetés

LCoB látás, misszió és értékek. Mint a Szilícium-völgy legnagyobb és legrégebbi állami egyeteme, a San Jose Állami Egyetem 1857. óta szolgálja közösségünk és globális piacának oktatási szükségleteit. üzleti iskolák akkreditációs testülete. Mi vagyunk a szilícium-völgy legnagyobb üzleti végzettségének szolgáltatója, és jelentősen hozzájárulnak a völgy ma.

Látomás. Főiskolánk a Szilícium-völgyre gyakorolja a dinamikus és innovatív üzleti környezet globális és változatos igényeit. Tanulmányaink, munkáltatóink és a közösség sikere érdekében 21. századi oktatást biztosítunk.

Küldetés. A Szilícium-völgyben lehetőségeket kínálunk, a jövőbeli vezetőket tapasztalati tanulás és karakterfejlesztés útján oktatva egy globális üzleti közösségben, és olyan kutatást folytatunk, amely hozzájárul az üzleti elmélethez, a gyakorlathoz és az oktatáshoz.

Alapértékei

 • Kiválóság - A tanítás, a kutatás és a szolgáltatás kiválósága által támasztott szabványok vezérlik
 • Etika - A felsőoktatási és szakmai magatartás legmagasabb színvonalát a társadalmi felelősségvállalás ösztönzése érdekében állítottuk be
 • Vállalkozás - Támogatjuk az innováció és a kreativitás kultúráját
 • Elkötelezettség - Olyan kultúrát építünk, amely értékeli a sokszínűséget, a nyílt kommunikációt és az együttműködést

Küldetésünk következményei

 • Lehetőség megteremtése - Olyan magas színvonalú minőségi oktatást kínálunk, amely mind a munkaképes, mind a teljes munkaidős diákokat minden korosztály és különböző hátterű diákok számára lehetővé teszi életük átalakítására.
 • A Szilícium-völgy középpontjában állt - integráljuk a Szilícium-völgy tapasztalatait programjainkba, kutatásunkba, a diákok bevonásába és a közösségi kapcsolatokba, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a Szilícium-völgy régióban és azon túl.
 • Tapasztalati tanulás - Az innovatív pedagógiák és a tapasztalati tanulás segítségével oktatjuk a diákokat a helyi és globális vállalkozások és közösségek bevonásával, a szakmai fejlődéssel és a kultúrák közötti tapasztalatokkal.
 • 21. századi oktatás - Technológia által közvetített tanulási környezetet hozunk létre, és folyamatosan fejlesztünk és fejlesztünk olyan programokat, amelyek mind az üzleti, mind a társadalmi szempontokat befolyásolják, és hozzáadott értéket képviselnek.
 • Vezetés a globális üzleti közösségben - tehetségmedencét, ötletvezetést és üzleti közösséget biztosítunk intézményeink és kiválósági központjaink segítségével, amelyek támogatják a szilícium-völgy növekedését a globális piacon.
 • Kutatás - Változatos karunk a kutatásra és a szakmai elkötelezettségre összpontosít, amely befolyásolja az üzleti és oktatási elméletet és gyakorlatot a Szilícium-völgyben és azon túl.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

A Master of Science in Transportation Management (MSTM) egy teljesen akkreditált, 30 egységes program, amely két és fél vagy három évet vesz igénybe részmunkaidős diákkén ... [+]

Ról ről

A Master of Science in Transportation Management (MSTM) egy teljesen akkreditált, 30 egységes program, amely két és fél vagy három évet vesz igénybe részmunkaidős diákként. A tanterv hat szükséges tanfolyamból, két választhatóból, és egy kétirányú csúcspontból álló élményből áll.

A tantervet nemzeti szinten elismert oktatók vezetik, akik tudományos vagy ipari szakértők. Az MSTM teljes mértékben akkreditálta az Egyesület a Business Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) számára. Az órákat a hétköznapokon tartják, így a hallgatók teljes munkaidőben dolgozhatnak, miközben megszerzik a fokozatot. A diákok általában egy tanfolyamot tartanak, egy éjszakánként hetente, minden tíz osztályos ülésen, összesen négy osztályra évente. A tanfolyamokat kétirányú videokonferencia biztosítja, melyet webes tananyag egészít ki. A diákok részt vesznek az osztályon belüli személyeken Kaliforniában vagy online videokonferencia útján.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Santa Clara
Január 2020
Angol
Nappali
24 - 36 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Miután a neved az „MST”, az adóvilágban nagy különbség van. Azt jelzi, hogy jól ismerik az adózás területén, képzett az adókutatásban, és képes intelligensen kezelni a ma ... [+]

Ról ről

Miután a neved az „MST”, az adóvilágban nagy különbség van. Azt jelzi, hogy jól ismerik az adózás területén, képzett az adókutatásban, és képes intelligensen kezelni a mai adószabályok összetettségét. Az MST egy 30 egységes program, amely lehetővé teszi a teljes munkaidős beiratkozást és a diplomát 12 hónapos vagy részmunkaidős teljesítéssel és 24-36 hónapon belül. És beszéljen a rugalmasságról, osztályainkat a forgalmas adószezon körül tervezzük.

Felvételi követelmények

Az MST programba való belépést minden őszi és tavaszi félévben kínálják. A felvételi követelmények a következők:

Négyéves főiskolai diploma (bármelyik fő) egy akkreditált amerikai főiskolától vagy egyetemtől, vagy azzal egyenértékű diplomát egy elismert intézménytől az Egyesült Államokon kívül.Az Egyesült Államokon és Kanadán kívül szerzett okiratok vagy oklevelek esetében: A Graduate Admissions (GAPE) megköveteli a WES (Basic vagy ICAP) értékelés benyújtását. A WES-en (World Education Services) megtalálhatók az iránymutatások.3.0-fokozatú átlag (utolsó 60 félév / 90 negyedév)GMAT vagy GRE: eredmények a 50. percentilis mind a verbális és kvantitatív szakaszok a vizsga. Vagy ha az MST igazgató jóváhagyásától függ, a GMAT / GRE követelményt el lehet tekinteni, ha a kérelmezőnek az alábbiak bármelyike van.Ph.D. az Egyesült ÁllamokbanA CPA-vizsga minden részének átadása (az Egyesült Államokban)Átadták az IRS által kezelt regisztrált ügynök vizsgát.A LSAT vizsgán 145 vagy annál magasabb pontszámot kapottAz elmúlt öt évben a Lucas Business Gary J. Sbona tiszteletbeli programja kitüntetéssel diplomázott.Egy akkreditált amerikai egyetemen legalább 3,2-es GPA, és legalább hároméves teljes munkaidős munkatapasztalatot szerzett az adózásban. Szükséges lehet interjú az MST igazgatójával és / vagy a felügyelő igazolványával, amely igazolja a munkakörülmények típusát.Egy akkreditált amerikai egyetemen legalább 3,75... [-]
Amerikai Egyesült Államok Santa Clara
Január 2020
Angol
Nappali
12 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Ha CPA-ra akarsz válni, és professzionális könyvelőnek akarsz élni és dolgozni a Szilícium-völgyben, nem találsz jobb programot, mint a miénk. Az MSA program 30 egységből ... [+]

Ról ről

Készen állsz arra, hogy karriert indítson? Ön egy dolgozó szakember vagy egyetem, akinek 30 egységre van szüksége CPA-tanúsítványra? Jó hír! A korábban kevéssé számviteli háttérrel rendelkező diákok számára tervezték, hogy a számviteli fokozatban dolgozó mesterkurzusok mindenkit könyvelő egyetemi diplomával fogadnak.

MSA programunk a leghosszabb futó program Észak-Kaliforniában. Kivételesen jó illeszkedés, ha professzionális könyvelőként szeretne élni és dolgozni a Szilícium-völgyben.

Izgalmas szakmai gyakorlat. Kiváló CPA-vizsga eredmények. És rengeteg kibővített hálózati és karrierlehetőség.

Ha CPA-ra akarsz válni, és professzionális könyvelőnek akarsz élni és dolgozni a Szilícium-völgyben, nem találsz jobb programot, mint a miénk. Az MSA program 30 egységből áll, amelyeket gyorsított formában kínálnak, melyet két-három teljes munkaidő-félévben teljesíthet. A belépést minden őszi félévben kínálják.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Jose
Augusztus 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Address
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok