Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vezetett erős elkötelezettség a tudományos kiválóság és a szolgáltatás a társadalom, a School of oktatás és tanácsadás, Pszichológia Santa Clara University oktatja könyörületes, az illetékes, és etikai szakemberek elkötelezett a tartalmas és támogató elkötelezettség különböző emberek, az iskolákban és közösségekben épül az alapja a alapértékünk.

Kik vagyunk?

Kik vagyunk

Megtalált minket, mert érdekli, hogy a különbség a világ: Azt szeretnénk, hogy pozitív hatással van a gyermekek, családok, egyének, és a közösség. Ön felszólította, hogy az oktatás vagy tanácsadás valamilyen módon, és úgy véljük, hogy a programok az ideális hely az Ön számára, hogy vizsgálja meg ezeket az érdekeket, elmélyítsék a készségek, a megértés és a tudás, és csatlakozzanak egy új karrier.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a MA programok tanácsadás pszichológia, tanárképzés, Oktatási vezetés és interdiszciplináris oktatás, valamint a rendelkezésre álló lehetőségeket a Központ szakmai fejlődés és Jerry Smith Coaching for Life Academy. Sok területen az oktatás, van programok szabott, hogy a katolikus pedagógusok, valamint azokat az állami, charter és független diákok.

Santa Clara University vagyunk küldetés és értékek által vezérelt. Munkánk mi ihlette a jezsuita hagyományok:

Oktatása férfiak és a nők mások Célunk nem csak azért, hogy az Ön számára az oktatás, hanem hogy inspirálja, hogy használja, hogy az oktatás, a mások szolgálatában.

Ápolása vezetés célja Mi segít fejleszteni a képességét, vezetés, bármelyik mezőben folytatni, de jezsuita vezetés középpontjában, hogy a világ egy jobb hely.

A szellemi mélységet és kihívás Mi lesz kihívás, intellektuális, hogy új ötleteket és nézőpontok, és tanulni az új utakat keres a világ körül.

„Cura személynök” vagy „oktatása az egész ember” Miközben támadja meg szellemileg is összpontosítani oktatása az egész ember, a személyre szabott figyelmet, hogy a diákok igényeinek és megbecsülésére, amit mindannyian hozza munkánkat.

Elkötelezettek vagyunk, hogy szolgálja a faji és etnikai sokszínű Bay Area oly módon, hogy értelmes és hatékony. A Latino Tanácsadás program egyedülálló és lehetővé teszi a tanácsadás pszichológia diákok szert speciális tudást, hogy jobban szolgálja a különböző közösségek. Hasonlóan, a partnerség az Alapítvány a spanyol Oktatási és a rendelkezésre álló tanfolyamok A Kelet-San Jose egyetemen lehetővé teszik a diákok a lehetőséget, hogy megismerjék a tanítás keretében számos igen hatékony charter iskolák igényeit megcélzó egy közösség nem mindig jól szolgálja az oktatásban.

Mi izgatott a munka a kar és a diákok nem itt az iskolában az Oktatási és tanácsadás pszichológia. Ön csatlakoznak a közösség a tudósok, tanárok és tanácsadók, akiknek elkötelezettségét a társadalmi igazságosság és a pozitív hatása látható minden munkáját. Santa Clara University kínálunk a lehetőséget, hogy vizsgálja meg, hogyan tanácsadás pszichológia és az oktatás lehet a jármű javítására életét, szervezetek és közösségek sokféle kontextusban.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a képzési programok és a rendelkezésre álló lehetőségeket, hogy itt a SCU. Ásni körül a honlapon; hívni, és kérdéseket feltenni; jön egy tájékoztatón, vagy látogasson el egy osztály működik. Gyere velünk!

Mission & Vision

Vezetett erős elkötelezettség a tudományos kiválóság és a szolgáltatás a társadalom, a School of oktatás és tanácsadás, Pszichológia Santa Clara University oktatja könyörületes, az illetékes, és etikai szakemberek elkötelezett a tartalmas és támogató elkötelezettség különböző emberek, iskolák és közösségek.

Core Values

  1. Academic Excellence Through Foglalkozó Tanítás és tanulás
    Úgy véljük, a tudományos haladás elmélet, a kutatás és az alkalmazás segíti az aktív és elkötelezett a tanítás és tanulás gyakorlat alakulására összpontosított a tanulók szakmai, a lelkiismeret és az együttérzés.

Oktatási az egész ember (Cura személynök)
Meggyőződésünk, értelmes átfogó tanulási fordul elő, amikor a diákok tanulási felöleli és integrálja a személyes és a szakmai fejlődés az emberiség szolgálatában. Úgy gondoljuk, hogy a tanulás egy állandó, és továbbra is az érettségi után, és azon túl. Ez a megközelítés támogatja a nyitott és szívesen tisztelet minden vallási és filozófiai hagyományok és származik az évszázados jezsuita oktatási misszió és a katolikus identitás. A multikulturalizmus és a társadalmi igazságosság
Meggyőződésünk, oktatás gazdagodik megbecsülése a társadalom minden háttérrel (pl, nemi, faji, etnikai, szexuális irányultság, állampolgárság, nyelv, a kultúra, a vallás, a gazdasági státusz, az életkor, képesség, stb.) Sőt, arra törekszünk, hogy szolgálja, és szószólója alulreprezentáltak, rosszul, és jogfosztott népesség helyi és globális szinten.
Innovatív Oktatási lelkiismeret és a könyörület
Annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeinek különféle tanulók, és hogy elérje az egyének, iskolák és közösségek a leghatékonyabban, azt vállalják, hogy a gondolat, hogy az oktatás kell az innovációra és túllépjünk szokásos gyakorlat szerint a legmodernebb technológiák és pedagógiai megközelítéseket.

Helyszínek

Santa Clara

Address
Santa Clara University
School of Education and Counseling Psychology
Guadalupe Hall
455 El Camino Real

95050 Santa Clara, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket