Hivatalos Leírás

Vezetett erős elkötelezettség a tudományos kiválóság és a szolgáltatás a társadalom, a School of oktatás és tanácsadás, Pszichológia Santa Clara University oktatja könyörületes, az illetékes, és etikai szakemberek elkötelezett a tartalmas és támogató elkötelezettség különböző emberek, az iskolákban és közösségekben épül az alapja a alapértékünk.

Kik vagyunk?

Kik vagyunk

Megtalált minket, mert érdekli, hogy a különbség a világ: Azt szeretnénk, hogy pozitív hatással van a gyermekek, családok, egyének, és a közösség. Ön felszólította, hogy az oktatás vagy tanácsadás valamilyen módon, és úgy véljük, hogy a programok az ideális hely az Ön számára, hogy vizsgálja meg ezeket az érdekeket, elmélyítsék a készségek, a megértés és a tudás, és csatlakozzanak egy új karrier.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a MA programok tanácsadás pszichológia, tanárképzés, Oktatási vezetés és interdiszciplináris oktatás, valamint a rendelkezésre álló lehetőségeket a Központ szakmai fejlődés és Jerry Smith Coaching for Life Academy. Sok területen az oktatás, van programok szabott, hogy a katolikus pedagógusok, valamint azokat az állami, charter és független diákok.

Santa Clara University vagyunk küldetés és értékek által vezérelt. Munkánk mi ihlette a jezsuita hagyományok:

Oktatása férfiak és a nők mások Célunk nem csak azért, hogy az Ön számára az oktatás, hanem hogy inspirálja, hogy használja, hogy az oktatás, a mások szolgálatában.

Ápolása vezetés célja Mi segít fejleszteni a képességét, vezetés, bármelyik mezőben folytatni, de jezsuita vezetés középpontjában, hogy a világ egy jobb hely.

A szellemi mélységet és kihívás Mi lesz kihívás, intellektuális, hogy új ötleteket és nézőpontok, és tanulni az új utakat keres a világ körül.

„Cura személynök” vagy „oktatása az egész ember” Miközben támadja meg szellemileg is összpontosítani oktatása az egész ember, a személyre szabott figyelmet, hogy a diákok igényeinek és megbecsülésére, amit mindannyian hozza munkánkat.

Elkötelezettek vagyunk, hogy szolgálja a faji és etnikai sokszínű Bay Area oly módon, hogy értelmes és hatékony. A Latino Tanácsadás program egyedülálló és lehetővé teszi a tanácsadás pszichológia diákok szert speciális tudást, hogy jobban szolgálja a különböző közösségek. Hasonlóan, a partnerség az Alapítvány a spanyol Oktatási és a rendelkezésre álló tanfolyamok A Kelet-San Jose egyetemen lehetővé teszik a diákok a lehetőséget, hogy megismerjék a tanítás keretében számos igen hatékony charter iskolák igényeit megcélzó egy közösség nem mindig jól szolgálja az oktatásban.

Mi izgatott a munka a kar és a diákok nem itt az iskolában az Oktatási és tanácsadás pszichológia. Ön csatlakoznak a közösség a tudósok, tanárok és tanácsadók, akiknek elkötelezettségét a társadalmi igazságosság és a pozitív hatása látható minden munkáját. Santa Clara University kínálunk a lehetőséget, hogy vizsgálja meg, hogyan tanácsadás pszichológia és az oktatás lehet a jármű javítására életét, szervezetek és közösségek sokféle kontextusban.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a képzési programok és a rendelkezésre álló lehetőségeket, hogy itt a SCU. Ásni körül a honlapon; hívni, és kérdéseket feltenni; jön egy tájékoztatón, vagy látogasson el egy osztály működik. Gyere velünk!

Mission & Vision

Vezetett erős elkötelezettség a tudományos kiválóság és a szolgáltatás a társadalom, a School of oktatás és tanácsadás, Pszichológia Santa Clara University oktatja könyörületes, az illetékes, és etikai szakemberek elkötelezett a tartalmas és támogató elkötelezettség különböző emberek, iskolák és közösségek.

Core Values

  1. Academic Excellence Through Foglalkozó Tanítás és tanulás
    Úgy véljük, a tudományos haladás elmélet, a kutatás és az alkalmazás segíti az aktív és elkötelezett a tanítás és tanulás gyakorlat alakulására összpontosított a tanulók szakmai, a lelkiismeret és az együttérzés.
Oktatási az egész ember (Cura személynök)
Meggyőződésünk, értelmes átfogó tanulási fordul elő, amikor a diákok tanulási felöleli és integrálja a személyes és a szakmai fejlődés az emberiség szolgálatában. Úgy gondoljuk, hogy a tanulás egy állandó, és továbbra is az érettségi után, és azon túl. Ez a megközelítés támogatja a nyitott és szívesen tisztelet minden vallási és filozófiai hagyományok és származik az évszázados jezsuita oktatási misszió és a katolikus identitás.

A multikulturalizmus és a társadalmi igazságosság
Meggyőződésünk, oktatás gazdagodik megbecsülése a társadalom minden háttérrel (pl, nemi, faji, etnikai, szexuális irányultság, állampolgárság, nyelv, a kultúra, a vallás, a gazdasági státusz, az életkor, képesség, stb.) Sőt, arra törekszünk, hogy szolgálja, és szószólója alulreprezentáltak, rosszul, és jogfosztott népesség helyi és globális szinten.
Innovatív Oktatási lelkiismeret és a könyörület
Annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeinek különféle tanulók, és hogy elérje az egyének, iskolák és közösségek a leghatékonyabban, azt vállalják, hogy a gondolat, hogy az oktatás kell az innovációra és túllépjünk szokásos gyakorlat szerint a legmodernebb technológiák és pedagógiai megközelítéseket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

A Master of Arts fokozatot oktatásirányítás tartalmazza a 36 egység tanfolyam szükséges előzetes igazgatási szolgáltatási Bizonyítvány (amely által akkreditált California ... [+]

Egységek: 45 negyedév egységek (15 tanfolyam) Program hossza: 1,5-2 év; teljes munkaidős / részmunkaidős Kezdési időpontok: Ősz, tél, tavasz vagy nyár Tanítási módszer: A campus A Master of Arts fokozatot oktatásirányítás tartalmazza a 36 egység tanfolyam szükséges előzetes igazgatási szolgáltatási Bizonyítvány (amely által akkreditált California Bizottsága tanár Credentialing) plusz egy további 9 egység választható tanfolyam. A jelentkezőknek folytatja az előzetes adminisztratív szolgáltatások Bizonyítvány lehet keresni a Master of Arts fokozatot kitöltésével további három választható kurzusok választott együttműködve tudományos tanácsadója.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Santa Clara
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

A Master of Arts in Tanácsadás Pszichológia egy intenzív 90 egység Master of Arts program a diákok számára. A diákok választhatnak, hogy tartalmazza bármelyik három hangs ... [+]

Egységek: 90 negyede egységek (3 negyede egység = 2 félév egység) Program hossza: 3 év (teljes munkaidős) Számok: LPCC, MFT, LPCC / MFT és No Track Hangsúlyt opciók: Latino tanácsadás, javító pszichológia és egészségpszichológia Kezdési időpontok: Ősz, tél, tavasz, vagy nyár Tanítási módszer: A campus A Master of Arts in Tanácsadás Pszichológia egy intenzív 90 egység Master of Arts program a diákok számára. A diákok választhatnak, hogy tartalmazza bármelyik három hangsúlyt területeken Büntetésvégrehajtási Pszichológia, egészségpszichológia, vagy Latino Tanácsadás hogy azok milyen mértékben. A kiemelés úgy működik, mint egy kisebb. A diákok nem választó hangsúlyt választhatnak a különböző választani bővíteni tudásukat a különböző területeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Santa Clara
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

A Master of Arts-ban Tanítási + Oktatási Bizonyítvány (MATTC) program az első lépés az egyének, akik szeretnék elérni, hogy több témában (MS) vagy egyetlen téma (SS) előz ... [+]

Egységek: Több téma-56; Single Tárgy-50 credentialing: Előzetes egyetlen téma, és több témában Program hossza: 1 év (teljes munkaidős) vagy 2 év (részmunkaidős) Kezdési időpontok: Ősz, tél, vagy nyár Tanítási módszer: A campus A Master of Arts-ban Tanítási + Oktatási Bizonyítvány (MATTC) program az első lépés az egyének, akik szeretnék elérni, hogy több témában (MS) vagy egyetlen téma (SS) előzetes tanítás megbízólevél. A következtetés a program jelöltek keresni egy Master of Arts-ban Tanítási mértékben és ajánlást a kaliforniai SB2042 Több téma, illetve az egységes Tárgy Előzetes Oktatási Bizonyítvány. Nem lehetséges, hogy a hallgató folytatja csak a tanítási megbízólevél, vagy csak a Master of Arts-ban Tanítási mértékben. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Santa Clara
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul