School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Provokatív gondolkodás és készítés

Üdvözöljük a School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC) , az egyik legnagyobb amerikai városban található nemzet egyik történelmileg legjelentősebb akkreditált művészeti és formatervezési iskolájában. Számos elismerésünk van, ideértve a Columbia University National Arts Journalism felmérés által az „Egyesült Államok legbefolyásosabb művészeti főiskolájaként” elismert elismerést, valamint az USA News és a World Report szerint a nemzet felsőfokú képzőművészeti programjain belüli következetes rangsorolást.

A SAIC abban különbözik egymástól, hogy interdiszciplináris tantervet biztosítson a posztgraduális és egyetemi hallgatóknak, valamint az egyetemi hallgatóknak a művészek, tervezők és tudósokként való fejlődéshez szükséges szabadsághoz. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy olyan szigorúságot, nyomozást és kulturális jelentőséggel bírjunk, amely a SAIC-t valóban különlegessé teszi. Diákjaink fordítják a legbonyolultabb ötleteket kézzelfogható formákba - festmények, szobrok, filmek, előadások, könyvek, installációk, találmányok, épületek, közösségi projektek, és a leggyakrabban ezek kombinációja. Az Egyesült Államokban kevés iskola kínál ilyen széles lehetőségeket.

Elkötelezett hallgatói testületünk és díjnyertes művészek, tudósok és vezető szakemberek oktatói karjai közvetlen közelében vannak, kivételes erőforrások megosztásával és fórum létrehozásával az erőteljes eszmecserére. A Művészeti Intézet új, modern szárnyának hihetetlen forrása inspirációt és tanulmányozást kínál. Az egyedi SAIC-források közé tartozik a legmodernebb létesítményeink, a Gene Siskel Film Központ, a Látogató Művészek Programja és a Sullivan Galéria, amelyek széles közönség számára mutatnak be munkát.

Természetesen a belvárosi Chicago belép a hallgatókba a világ egyik kreatívan élénk és építészetileg gazdag városába, és ösztönözjük a kulturális szolgáltatások teljes spektrumába való bevonulást. Teljes mértékben felismerjük azonban, hogy globalizált társadalomban élünk - ez tükröződik a hallgatói testület demográfiai felépítésében is -, és így rengeteg felbecsülhetetlen nemzetközi tanulási lehetőséget kínál az egész világon.

A SAIC mindenekelőtt a hallgatókról szól. Elkötelezettek vagyunk a teljes liberális művészetek, valamint a művészeti és formatervezési oktatás biztosításáért, amelyek az összes öregdiák számára sokrétű karrierjük során szolgálnak. Örülünk érdeklődésének, és őszintén reméljük, hogy hozzáteszi hangját a SAIC párbeszédhez Chicago, a nemzet és a világ történelmének ilyen kritikus pontján.

Helyszínek

Chicago

Address
South Wabash Avenue,36
60603 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket