Seattle Pacific University College of Arts and Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tudományos és Mérnöki Főiskola a Seattle Egyetem leggyorsabban növekvő főiskolája vagy iskolája. Több mint 100 nappali és részmunkaidős oktató releváns, gyakorlati megközelítést kínál a STEM oktatáshoz több mint 1250 egyetemi hallgatónak és posztgraduális hallgatónak. A kutatás és a szakmai fejlődés révén professzoraink lépést tartanak a legfrissebb fejleményekkel, és folyamatosan fejlesztik az elméletet és a gyakorlatot harmonikusan ötvöző képzési programokat. A problémamegoldás, a kritikus gondolkodás, a csapatmunka és az interdiszciplináris együttműködés lehetőségei holisztikus megközelítést jellemeznek az alap- és posztgraduális hallgatók számára nyújtott oktatásban.

Oktatási folyamatunk megkülönböztető elemei a következők: nagyszámú laboratóriumi tapasztalat a tudomány és a mérnöki szakok számára; virágzó egyetemi kutatási program; kirándulások a legkülönfélébb természeti és ember alkotta csodákra; és egyéves, ipar által támogatott idősebb projektek minden mérnök és informatikus hallgatónk számára a Projektközponton keresztül.

A Főiskola számos lehetőséget kínál a szolgáltatási tanuláshoz. Íme csak két példa. A Seattle-i Egyetem Matematikai Testületén és a STEM Klubon keresztül diákjaink a Bailey Gatzert Általános Iskolában vesznek részt a rászoruló fiatalokkal. Az elmúlt évtizedben a Seattle Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai több tucatja vett részt humanitárius mérnöki projektekben Thaiföldön, Nicaraguában, Haitiban, Zambiaban és Kenyában.

Elhelyezkedésünk a dinamikus Seattle városában számos lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy érdemi szakmai gyakorlatokat vagy önkéntes lehetőségeket szerezzenek karrier céljaikhoz kapcsolódóan.

Helyszínek

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket