Seton Hall University College of Communication and the Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A szenvedélyed. A hívás. A te jövőd.

A Kommunikációs és a Művészeti Főiskola elsőrendű választás a kiváló minőségű, interdiszciplináris kommunikációra és művészeti végzettségre törekvő hallgatók számára, amely a bölcsészettudományi oktatáson alapul, magába foglalja a mai digitális kultúrát, és felhatalmazza a tanulókat, hogy vezessenek, hozzanak létre és kommunikáljanak a felelősséggel , a szenvedély és a kiválóság.

Egyetemi tanulmányok

A dinamikus közösség, amely a tudósoktól, elméleti szakemberektől, kritikusoktól és szakemberektől áll, a Kommunikációs és Művészeti Főiskola keretében végzett egyetemi tanulmányok révén a hallgatóknak megtanulható tanulási élményeket nyújtanak, amelyek ötvözik az elméletet és a gyakorlati összetevőket olyan módon, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy felismerjék, teszteljék és lefordítsák a tananyagot tudományos, szakmai és munkahelyi beállításokra.

Végzős Tanulmányok jelenleg két mester szintű programot kínál, köztük a kommunikációs és a múzeumi szakmákat. Ezen felül három kettős fokú lehetőséget kínálnak, köztük három felgyorsított BA / MA programot és egy kettős MA fokozatot a Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájával.

Diplomás programok

Az információs, a digitális és a kulturális iparág ugrásszerűen növekszik. Körülbelül az elmúlt évtizedben a kommunikációs és a képzőművészeti / előadóművészeti diplomák iránti igény több mint 50 százalékkal nőtt.

Az izgalmas tendenciákra válaszul a Seton Hall Egyetemi Kommunikációs és Művészeti Főiskola innovatív, valódi és professzionális interakciót tesz lehetővé akadémiai, társadalmi, művészeti és technológiai környezetben. A humán tudományokban lekötött változatos és rugalmas programjai, amelyek csúcstechnológiát és innovatív tanterveket tartalmaznak, lehetőséget nyújt a tudományágak közötti értelmes együttműködésre. Ideális elhelyezkedése - mindössze néhány percnyire New York City-től - rengeteg gyakornoki és hálózatépítési lehetőséget kínál a hallgatók számára kéznél.

Helyszínek

South Orange

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 South Orange, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket