Read the Official Description

A szenvedélyed. A hívásod. A te jövőd.

A Kommunikációs és a Művészeti Főiskola elsőrendű választás a kiváló minőségű, interdiszciplináris kommunikációra és művészeti végzettségre törekvő hallgatók számára, amely a bölcsészettudományi oktatáson alapul, magába foglalja a mai digitális kultúrát, és felhatalmazza a tanulókat, hogy vezessenek, hozzanak létre és kommunikáljanak a felelősséggel , a szenvedély és a kiválóság.

Innovatív központszerkezetünkön alapuló tantervi modellünk interdiszciplináris együttműködést teremt, és egyedi akadémiai és szakmai célokra szabott. Tananyagunk elsősorban azokra a készségekre összpontosít, amelyeket a munkáltatók a legtöbbet keresnek: kommunikáció, csapatmunka, kreativitás és alkalmazkodóképesség. A jól felkészült diplomások belépnek a sikeres szakmai körbe.

Posztgraduális Tanulmányok Központja

A Kommunikációs és Művészeti Kollégiumban működő Középiskolai Tanulmányok Központja dinamikus közösséget biztosít a diákok számára, akik olyan elmélyült tanulási tapasztalatokat nyújtanak, amelyek összekapcsolják az elméletet és a gyakorlati összetevőket olyan módon, amely lehetővé teszi a tanulók számára, hogy felismerjék, teszteljék és lefordítja a tananyagot tudományos, szakmai és munkahelyi környezetbe.

A Központ jelenleg három Masters-szintű programot kínál, beleértve a múzeumi szakmákat, a stratégiai kommunikációt és a nyilvános kapcsolatokat. Emellett négy kétfokozatú lehetőség kínálkozik, köztük három felgyorsított BA / MA program és kettős MA diplomát a Diplomáciai és Nemzetközi Kapcsolatokkal. Ph.D. program jelenleg fejlesztés alatt áll.

Graduális programok

Az információs, digitális és kulturális iparágak ugrásszerűen nőnek. Az utóbbi évtizedben a kommunikáció iránti igény és a vizuális / előadóművészeti végzettség több mint 50 százalékkal nőtt. 2020-ra a PR-munkahelyek száma körülbelül 22 százalékkal emelkedik, és 2022-re több mint 350 000 új kommunikációs munka nyílik meg.

Ezekre az izgalmas tendenciákra válaszul a Seton Hall Egyetem új Kommunikációs és Művészeti Kollégiuma azért jött létre, hogy lehetővé tegye az innovatív, valódi és szakmai interakciót az akadémiai, társadalmi, művészeti és technológiai környezetben. Változatos és rugalmas programjai, melyek a humán tudományokban és az élvonalbeli technológiával és innovatív tantervekkel rendelkeznek, lehetőséget nyújtanak az értelmi együttműködésre a különböző tudományágakban. Az ideális helyszín - csupán pár percre New York városától - biztosítja a hallgatóknak a gyakorlat és a hálózati lehetőségek széles körét az ujjhegyeken.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Seton Hall University College of Communication and the Arts

A XXI. Századi múzeumok összetett, többcélú szervezetré váltak. Ez a program célja, hogy megfeleljen a szakmailag képzett munkavállalóknak. ... [+]

Áttekintés

A XXI. Századi múzeumok összetett, többcélú szervezetré váltak. Ez a program célja, hogy megfeleljen a szakmailag képzett munkavállalóknak.

A múzeumi foglalkozásokban szerzett MA program a hallgatókat a múzeumok és más kulturális intézmények szakmai pályafutásának előkészítésére törekszik a tanfolyam és a konkrét tapasztalatok kihívásával, az elméleti és a gyakorlati tapasztalatokat összekötve. Tanterveit az Amerikai Múzeumi Egyesület és a Múzeumok Nemzetközi Tanácsa iránymutatásai alapján tájékoztatja, és célja a készségek fejlesztése - olyan területeken, mint a professzionális múzeumi munka, a kutatás, a technológia, a vezetés, a kreatív problémamegoldás és az érdekérvényesítés. beleértve az etikai és szakmai magatartást, a kulturális sokszínűség tiszteletben tartását és a múzeumi hagyományok értékének felértékelését.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Orange
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Seton Hall University College of Communication and the Arts

A Master of Arts Public Relations egy gyorsított program középpontjában elméletek és készségek szükséges a hírnév menedzsment és a hatékony PR. 2010 és 2020 között a PR m ... [+]

Áttekintés

A Master of Arts Public Relations egy gyorsított program középpontjában elméletek és készségek szükséges a hírnév menedzsment és a hatékony PR. 2010 és 2020 között a PR menedzserek és szakemberek foglalkoztatása várhatóan 21 százalékkal fog növekedni, gyorsabb, mint az összes foglalkozás átlaga. A diákok ebben az on-campus programban kihívást jelentenek az esetek értékeléséhez, kampányok létrehozásához és az alkalmazandó kutatási készségek fejlesztéséhez.

A számok szerint

30 Hitel Program 21% Várható foglalkoztatási növekedés 14 km-re a közönségszféra szívétől 18 A karon beérkezett kutatási és oktatási díjak ... [-]
Amerikai Egyesült Államok South Orange
September 2019
Nappali
3 - 4 félév
Campus
Bővebben magyarul
Seton Hall University College of Communication and the Arts

A Master of Arts stratégiai kommunikáció ötvözi a tantervet és forrásokat a College of Communication és a művészet, hogy a diákok akadémiai kihívást jelentő tanfolyamok, ... [+]

Áttekintés

A Master of Arts stratégiai kommunikáció ötvözi a tantervet és forrásokat a College of Communication és a művészet, hogy a diákok akadémiai kihívást jelentő tanfolyamok, amelyek betekintést és gyakorlati stratégiák sikeres a gyorsan változó világban.

A program egyedülálló módon fejleszti a kommunikációval és a vezetéssel kapcsolatos kritikus kutatási készségeket elméletileg megalapozott módon, és azonnal alkalmazható a gyakorlatban. A diákok kihívást kapnak arra, hogy kreatívan gondolkozzanak, alkalmazzák a legmodernebb technológiát, és élesítsék vezetésüket és kommunikációjukat egy dinamikus, kis osztálytermi környezetben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Orange
September 2019
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul