Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Kiválóság hagyománya

AACSB akkreditált jelvény A Stillman School of Business a Seton Hall Egyetemen 1950-ben alapították, hogy oktatást biztosítsanak az üzleti vezetők összetett, gyakorlati igényeihez. Az iskola volt az első privát üzleti iskola New Jersey-ben, hogy akkreditációt szerezzen a Szövetségtől az Advance Collegiate School of Business-től (AACSB International). Több mint 60 évvel később az iskola folytatja a szakmai akkreditációt az AACSB-től, és az egyetlen észak-New Jersey-i iskola üzleti és számviteli akkreditációval.

Országosan elismert oktatási tapasztalat

Vezetési kiválóság 2016 jelvény A Stillman Iskola országos elismertségét a "Return on Investment" által az US News

MBA programunk szerepel a Princeton Review "legjobb üzleti iskoláiban" és az amerikai hírekben

Fogalmak a gyakorlatba

A Stillman School of Business olyan oktatási élményt nyújt, amely "átalakítja a fogalmakat a gyakorlatba", és kiterjeszti a tanítást az osztályterem négy falán túl. Ennek kézzelfogható példái közé tartozik:

  • Nyolc Alkalmazott Oktatási Központ
  • Internship és foglalkoztatási lehetőségek
  • Kar / Tanulói Kutatópartnerség
  • Országosan elismert egyetemi értékelés

Szoros közösség

Az iskola fenntartja a szorosan összekapcsolt közösség érzését kis méretű osztályokkal és kényelmes menetrendekkel. A hallgatók a karokkal és a rendszergazdákkal dolgoznak, hogy elérjék tudományos és karrier céljukat. Továbbá az alumni közösség - 17 000 fő - biztosítja a hallgatók számára a tanulás, a hálózatépítés és a karrier lehetőségek széles körét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Számviteli szakemberek nagy számú karrier-és iparágak közül választhat, ami azt jelenti, hogy diplomások élvezik a magas foglalkoztatási ráta és a munkahelyi biztonság. ... [+]

Számviteli szakemberek nagy számú karrier-és iparágak közül választhat, ami azt jelenti, hogy diplomások élvezik a magas foglalkoztatási ráta és a munkahelyi biztonság.

A Seton Hall programja előkészíti Önt egy sikeres karrierre, és kielégíti a New Jersey-ben, New Yorkban és a legtöbb más államban a CPA vizsga számára szükséges oktatási krediteket.

A legnagyobb cégek és legismertebb ügynökségek közül sok fordul meg az egyetemi kampuszokon való toborzási programunkhoz, beleértve az éves "Meet the Firm Night Night" -ot is.

A nappali tagozatos hallgatók 12 hónapon belül befejezhetik a tanfolyamukat az egyetemen vagy az interneten; a részmunkaidős hallgatók általában két éven belül befejezik programunkat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Orange
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Address
400 South Orange Ave
07079 South Orange, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok