Hivatalos Leírás

Simmons School of Management található Boston, Massachusetts, és kínál három Graduate szintű üzleti programok: az MBA, Egészségügyi MBA és Master of Science in Management programok. Ez a vezető központja az innovatív oktatási, kutatási, és a diskurzus a nők, vezetés és irányítás.

A Simmons MBA kínálják gyorsított 16 hónapos teljes munkaidős formátumban, illetve a hároméves részidős formában. Simmons School of Management kínálja az egyetlen AACSB akkreditált MBA program célja kizárólag nőknek, és a program helyre került # 1 a nők számára a Princeton Review 5 egymást követő évben.

A Simmons Egészségügyi MBA mind AACSB és CAHME akkreditált, és oktatja a férfiak és a nők számára az egészségügyi vezetés. Ez a stratégiailag tervezett hároméves program magában foglalja a erősségei országosan elismert MBA Program a szakértelmét a mi egészségügyi kar, valamint széles körű egészségügyi tananyag.

A Simmons Masters of Science in Management Program célja, hogy felkészítse a férfiak és a nők számos különböző tudományos és szakmai háttérrel és vezetői siker a mai versenyképes globális gazdaságban. A tanfolyam alkotja majd egy lakosztály alapítvány szintű üzleti tanfolyamok, amelyek biztosítják az alapvető üzleti ismeretek és a mesteri kezelése.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Simmons College, Simmons School of Management

Az újonnan indított Masters of Science in Management (MSM) célja, hogy felkészítse a tanulókat a számos különböző tudományos és szakmai háttérrel a menedzsment és a ... [+]

Az újonnan indított Masters of Science in Management (MSM) célja, hogy felkészítse a tanulókat a számos különböző tudományos és szakmai háttérrel a menedzsment és a vezetői siker a mai versenyképes globális gazdaságban. A program arra ösztönzi a diákokat azáltal, hogy egy szilárd üzleti alapot, és a lehetőséget, hogy fejlesszék vezetői képességek elengedhetetlen a különböző ágazatokban.

Tanfolyam

A diákok az MSM programban teljes 36 félév óra, amely magában foglalja a legalább 9 szükséges tanfolyamokat és három választani. A mag tanfolyam alkotja egy lakosztály alapítvány szintű üzleti tanfolyamok, amelyek az alapvető üzleti ismeretek és a mesteri kezelése. A nappali tagozatos hallgatók kapják mértéke a koncentráció General Management. Részmunkaidős hallgatók testre a mértékben folytat a General Management koncentráció vagy szakosodott nonprofit menedzsment vagy Communications Management. Osztályok tartják este 6-21:00, a Simmons campus Bostonban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul