Sofia University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

History Of Szófiai Egyetem

Szófiai Egyetem épített magának egy alapítvány átalakító, transzperszonális oktatás 1975 óta. Sofia megváltozott, és nőtt a maga idejében, mint egy egyetem, és arra ösztönzi a diákokat, hogy tegyék ugyanezt. Meghívjuk Önt, hogy egy mélyebb betekintést a múltra, hogy többet tudjunk meg az első lábnyomokat, mint egy iskola.

Átalakító transzperszonális Oktatás 1975 óta

Szófiai Egyetem, korábban az Institute of transzperszonális pszichológia, 1975-ben alakult Dr. Robert Frager válaszul az egyre növekvő igény eltolódást a pedagógiai felsőoktatási. Mint egy diplomás harvardi Frager átélt első kézből a hagyományos megközelítés a tanulmány a pszichológia és úgy találta, hogy hiányzik, és gyakran töredezett.

Közelebbről, Dr. Frager oktatási ideális hallgattatok vissza az ókori görög rendszer, amely kimondta a meggyőződés, hogy az oktatás során figyelembe kell venni minden szempontból az emberi tapasztalat. Ezzel ideális szem előtt tartva, elindult, hogy hozzon létre egy iskolai pszichológia, amely teljes mértékben felkészülni pszichológusok megérteni az emberi természet olyan megközelítést, amely túlmutat a patológiai és átöleli az emberi lény keretében a kultúra, a fizikai egészség, mentális egészség, valamint lelki egészséghez. Ma, a Szófiai Egyetem továbbra is új programokat, hogy bővítse a hangsúly alkalmazásával transzperszonális értékek a kutatás, az oktatás, a technológia és a mérnöki.

Mi transzperszonális?

Szófiai Egyetem már régóta feltárt határain pszichológia és a spiritualitás a fejlesztő az emberiség és a fenntarthatóság a bolygón.

Transzperszonális pszichológia egy teljes spektrumú pszichológia, hogy a tanulmányok folyamatosságát az emberi tapasztalat és a viselkedés közötti súlyos zavar, mentális és érzelmi betegség egyik végén, hogy amit általában "normális", egészséges életmódja, a másik végén, és különböző fokú normál és helytelen alkalmazása, a kettő között -, majd túlmutat azt egy komoly tudományos érdeklődés a küszöbön és transzcendens dimenziója emberi tapasztalat: kivételes emberi működés, élmények, előadások és eredményeket, igazi zseni, a természet és értelmét mély vallási és misztikus élmények, nem hétköznapi tudatállapot, és hogyan tudnánk elősegítse a céljaink legnagyobb potenciál, mint emberi lények.

Transzperszonális pszichológusok dolgoznak a tudományágak és felhívni a betekintést a nem csak a különböző területeken a pszichológia, hanem a tudományok megismerés, a tudat és a paranormális; filozófia; társadalmi és kulturális elmélet; szerves egészségügyi elméletek és gyakorlatok; költészet, az irodalom és a művészetek; és, a világ szellemi és bölcsesség hagyományok.

Transzperszonális Pioneers

Mary Calkins

Mary Calkins volt az első női elnöke az Amerikai Pszichológiai Társaság és tagadták meg doktorált a Harvard Egyetemen, mert az ő neme. Ez a két esemény segített egyengetni egy utat a jövő nők pszichológusok és rázza a nemek akadályok a pszichológia.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, az egyik nagy, modern gondolkodók, filozófusok és társadalmi kommentátor a 20. század, gyakran üdvözölték, mint egy inspiráló alakja az emberi potenciál Mozgalom és a későbbi fejlődését transzperszonális pszichológia.

Abraham Maslow

Abraham Maslow egyik alapítója a humanisztikus pszichológia és a transzperszonális pszichológia. Úgy vélte, hogy pontos és életképes elmélet személyiség tartalmaznia kell nem csak a mélybe, hanem a magasból, hogy minden ember elérésére képes.

William James

William James, pszichológia által határolt biológia egyik oldalán és a filozófia között; ez címzett minden területen az emberi tapasztalat. James segített bevezetni a pszichológia, hogy az Egyesült Államok, a tanítás az első fogás, és létrehozza az első laboratóriumi.

Carl Gustav Jung

Carl Jung egyike a legfontosabb, a legtöbb komplex és a legtöbb ellentmondásos pszichológiai teoretikus. Jungi pszichológia koncentrál létrehozásáról, valamint erősíti a kapcsolatát a tudatos és tudattalan folyamatok.

Carl Rogers

Carl Rogers volt az alapítója a humanisztikus pszichológia akiknek ezúton is rezonál az egész területen. Az ő elmélete és gyakorlata eltolódott a tekintélyelvű paradigmája terapeuta által vezetett pszichoterápia felé ügyfélközpontú gyakorlatban.

Helyszínek

Palo Alto

Sofia University

Address
Sofia University
1069 East Meadow Circle,
Palo Alto

94303 Palo Alto, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 650-493-4430

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket