South University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

South University meleg, támogató tanulási környezetet biztosít, amely ösztönzi Önt a karok, az alkalmazottak és a hallgatók közösségének felkeltésére, akik szívesen játszanak szerepet az oktatási célok elérésében, az egyetemen és az interneten. Büszkék vagyunk a kis osztályok déli tapasztalataira, amelyek gyakorlati tapasztalatokat kínálnak, amelyek fontosak lesznek a készségek és a kiválóság fejlesztésében a választott területen, de a közösség bevonása, az önkéntesség és az élet folytatása révén hozzájárulnak a karakter kialakításához is. hosszú tanulás.

Küldetés

South University egy akadémiai intézmény, amelynek feladata oktatási lehetőségek biztosítása a sokszínű hallgatói szellemi, társadalmi és szakmai fejlődéshez.

E cél elérése érdekében az intézmény fókuszált és kiegyensúlyozott programokat kínál társult, érettségi, mester és doktori szinten. Széles körű alaptantervet kínálnak, amely elősegíti a kritikus gondolkodást, a hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációt, valamint az egész életen át tartó tanulás készségeit. Ezenkívül az egyetem a tudás értékeléséhez szükséges követelmények kidolgozására, valamint az egész életen át tartó tanulás folytatására összpontosít.

South University felsõoktatási megközelítése és az ebbõl adódó rugalmas tudományos tapasztalatok a szellemi betekintést és ésszerû megközelítést biztosítják a hallgatók számára a személyes és szakmai megvalósítás alapjainak létrehozásához. South University célja, hogy átfogó oktatást nyújtson a hallgatói számára egy olyan filozófiával, amely nemcsak a tanulást és a professzionalizmust értékeli, hanem a közösség fejlődéséhez való hozzájárulást és elkötelezettséget is.

Úgy véli, hogy a képesített személyeknek a formális tudományos képzés kiváltságával kell rendelkezniük, a South University üdvözli azokat, akik oktatási kihívásokra törekszenek. E célból az egyetem olyan tanulási környezetet biztosít, mind az egyetemen, mind az interneten, amely segít a hallgatóknak a célok és az elérésükhöz szükséges eszközök azonosításában. Ezt a filozófiát szem előtt tartva, a hallgatók úgy tanulnak, hogy kölcsönhatásba lépnek a karok, a személyzet és az adminisztráció közösségével, amely a South University akadémiai céljára szól.

A közösség része

Elkötelezettek vagyunk egy olyan élénk, változatos közösség felépítésében, amely támogatja a céljait. Diákjaink, alkalmazottaink, oktatók, öregdiákok - és a foglalkoztatási közösség - gazdag hálózatot alkot, amely jóval meghaladja az iskolában töltött idejét. South University hallgatóként része lesz ennek a kibővített családnak, amely segít az iskola során kitűzött célok és az azok eléréséhez szükséges eszközök azonosításában. Dél az egypontos campusról egy többkampus egyetemi rendszerré fejlődött, amely jelenleg 11 helyszínen működik.

 • Savannah, GA 1899-ben alakult
 • West Palm Beach, FL 1986-ban alapították
 • Montgomery, AL 1996-ban alapították
 • Columbia, SC 2002-ben alapították
 • Tampa, FL Alapítva 2006-ban
 • Orlando, FL tanulási oldal
 • Virginia Beach, VA 2009-ben alapították
 • Richmond, VA 2009-ben alapították
 • Austin, TX 2011-ben alapították
 • Online programok a 2004-ben létrehozott Savannah-n keresztül
 • High Point, NC Alapítva 2012-ben

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Egyetemi Karrier Szolgáltató Központ

Az Egyetemi Karrier Szolgáltatási Osztály a hallgatókkal együttműködik a karrierpotenciál feltárása érdekében, és velük együtt dolgozik professzionális márkájának kiépítésében egész oktatási útjuk során. Célunk az, hogy ösztönözzük a hallgatók karrierpotenciálját azáltal, hogy megkönnyítjük érdeklődési körük felfedezésének lehetőségeit, és értékes szakmai tapasztalatokat szerezzünk, miközben felhasználjuk azokat a forrásokat, amelyekhez gyakorlatilag vagy személyesen hozzáférhetünk a South University egyetemek egyetemen. A Karrier Szolgáltatások Osztálya minden South University hallgatót üdvözöl minden campus-eseményen.

Karrier Szolgáltató Központ

Az osztályok első napjától kezdve a hallgatók hozzáférhetnek az exkluzív South EDGE platformhoz, amely rengeteg videóval és tevékenységekkel rendelkezik, és a szolgáltatáshoz nincsenek díjak vagy költségek.

Alumni kapcsolatok

A South University 120 éves történetében - a múltban, a jelenben és a jövőben - sok hallgató, munkatársak, oktatók és öregdiákok hozzájárultak a közösség és az egész életen át tartó tanulás szelleméhez, amely identitásunk elengedhetetlenné vált. South University elkötelezett amellett, hogy szellemi, társadalmi és szakmai fejlődési lehetőségeket biztosítson nemcsak hallgatóink számára, hanem a világ több mint 43 000 öregdiumát ösztönző közösségünk számára is.

Alumni Connections webhelyünk célja, hogy újból bekapcsolódjon és üdvözölje öregdiákjainkat azzal a támogató környezettel, amelyben hallgatóként megtapasztaltattad. Itt ünnepelheti sikereit az Alumni Eredmény Díjra való jelentkezés útján, vagy kinevezheti egy korábbi osztálytársát, aki kitűnő a területén. Ön megoszthatja velünk a mai karrierjét, és díjmentesen felhasználhatja karrier erőforrásainkat arra, hogy segítsen abban, hogy a jövőben hol tartózkodjon. Sőt, felfedezheti a jelenlegi hallgatói életünk megváltoztatásának módját, mint elnök, mentor, vagy akár munkáltató.

Munkaadói kapcsolatok

South University Career Services lehetőséget nyújt a munkaadóknak, hogy a South EDGE állásportálon keresztül megtalálják a következő képesített jelöltet a South University diplomásokból. Ide tegye közzé munkáit és gyakorlati lehetőségeit.

Átirat-kérések

Kattintson ide, ha útmutatást szeretne kapni arról, hogy a jelenlegi és a volt hallgatók miként kérhetik a South University hivatalos átiratát.

Helyszínek

Savannah

Address
Mall Boulevard,709
31406 Savannah, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Tampa

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, Florida, Amerikai Egyesült Államok

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Kolumbia

Address
9 Science Court
29203 Kolumbia, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Orlando

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Virginia Beach

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia Beach, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Austin

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Savannah

Address
Savannah, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Csúcspont

Address
3975 Premier Drive
27265 Csúcspont, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket