Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SZEMÉLYVÁLTOZÁS

Az átalakulás és a változás katalizátorként a Simmons School valós megoldásokat kínál a közösségünket és a világot kihívó kérdésekre.

Üdvözöljük az Annette Caldwell Simmons Oktatási és Humán Fejlesztési Iskolában, ahol az oktatók és az alkalmazottak elkötelezettek a szakemberek fejlesztése iránt az oktatás, a tanácsadás, a vitarendezés, az alkalmazott fiziológia és a wellness számos területén. A Simmons-nál végzett interdiszciplináris munka arra összpontosít, hogy ezeken a területeken bizonyítékokon alapuló ismereteket teremtsen és terjesszen az egyre változóbb, sokszínűbb világ kihívásainak kezelésére. Kiváló színvonalú tanításunk és szigorú ösztöndíjunk az együttműködés szellemében és az általunk szolgált közösségekhez való orientáción alapul. Végül is úgy gondoljuk, hogy az ösztöndíjnak és a képzésnek, amely a diplomaprogramjainkat, a hallgatóinkat és az öregdiákjainkat formálja, továbbra is elkötelezettnek kell maradnia a SMU-n kívüli hatás elérése mellett. Ezzel a központi hangsúlyt fektetve a közösségek közös munkájára, reméljük, hogy az életünket jobbá tudjuk változtatni.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Simmons School számos kutatási projektjét, diplomaprogramját, képzési központját és új kezdeményezését. Ha bármelyik területünkön elképzeli jövőjét, akkor örömmel várjuk, hogy segítsen karrier céljainak megvalósításában. Karunk arra ösztönzi a hallgatókat, hogy törekedjenek a karrierjükben kitűzött magas célok elérésére, megfeleljenek a szakterületükre való felkészülés szigorúságának, és építsenek mindenki számára egy jobb jövő felé.

Az Annette Caldwell Simmons Iskola növekedésével a részvétel számít. Reméljük, hogy csatlakozik hozzánk.

Stephanie Knight, szerk.

Leon Simmons Annette Caldwell Simmons Oktatási és Humán Fejlesztési Iskola dékánja

Helyszínek

Dallas

Address
University Boulevard,3101
75205 Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket