Southern New Hampshire University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A felsőoktatás határainak bővítése

Southern New Hampshire University egy privát, nonprofit, akkreditált intézmény, több mint 3000 egyetemi hallgatóval, több mint 135 000 online hallgatóval és több mint 100 000 öregdiák hálózattal, ezzel az ország egyik leggyorsabban növekvő egyeteme. 1932-es alapítása óta az egyetem a számviteli és titkársági tudományok iskolájává vált, több mint 200 programot kínáló intézménnyé, a bizonyítványoktól a doktori szintű diplomákig, beleértve az üzleti, oktatási, bölcsészettudományi, társadalomtudományi és STEM fokozatot. Azáltal, hogy az SNHU újradobta a felsőoktatást, hogy megfeleljen a mai hallgatók és a munkaerő igényeinek, biztosítja, hogy a hallgatók lépést tartsanak az új technológiákkal és a szakmai követelményekkel. Az SNHU páratlan támogatást és szolgáltatást nyújt a diákok számára, hogy elérjék álmaikat, és átalakítsák életüket és a körülöttük élők életét. Az SNHU büszke arra, hogy kivételes hallgatói élményt kínál az országosan elismert tudományos programokkal. Íme néhány elismerésünk:

  • Az USA News & World Report 2020-ban északi leginnovatívabb egyetemnek és az ország egyik legjobb regionális egyetemének nevezte el.
  • Az Egyesült Államok Távoktatási Szövetsége (USDLA) elnyerte a 21. századi távoktatási díjat az online technológia kiválóságáért
  • A Felsőoktatás Krónikája megalakulása óta minden évben "Nagy Főiskolának dolgozik" néven szerepel
  • A Fast Company 50 leginnovatívabb vállalatának egyike (2012)

Akár nemzetközi, akár katonai, akár hagyományos egyetemi tapasztalatot keres, az SNHU büszke arra, hogy megfizethető, hozzáférhető oktatást nyújt, amelyet a hallgatók folytathatnak 300 hektáros campusunkon, Manchesterben vagy az innovatív online platformunkon keresztül.

Egyetemi misszió

Southern New Hampshire University átalakítja a tanulók életét. Sikerünket a tanulók sikere határozza meg. Azzal, hogy könyörtelenül megkérdőjelezi a jelenlegi helyzetet és a legjobb támogatást nyújtja a felsőoktatásban, a Southern New Hampshire University kibővíti az oktatáshoz való hozzáférést azáltal, hogy magas színvonalú, megfizethető és innovatív Pathways hoz létre, hogy megfeleljen minden hallgató egyedi igényeinek.

Haladás a céllal

Küldetésünk mindig arra késztetett, hogy a jövőre összpontosítsunk. Tehát elköteleztük magunkat az úttörő oktatási Pathways , amelyek még nem léteznek - így segíthetünk megoldani a problémákat. Történelmünk az innováció története, kezdve az 1932-ben dolgozó felnőttek főiskolájának újrafeltalálásától az 1995-ös internetes tanulásig, az úttörő kompetencia alapú oktatási programok létrehozásáig 2013-ban.

Manapság továbbra is a felsőoktatás változásainak ügynökeiként ismerjük el magunkat - egyéni munkaerő-tanulási megoldások kidolgozása, közösségi alapú tanulás a tanulók következő generációja számára, és radikális új módszerek feltárása a magas színvonalú oktatás megfizethetőbbé, elérhetőbbé és elérhetőbbé tételéhez . Minden tanuló számára, otthon és szerte a világon.

  • A Google.org egymillió dolláros támogatása a nagy szükséget szenvedő fiatalok készségfelmérésének feltárására
  • Az Online Learning Consortium elismerése 2017-es digitális tanulási innovátornak
  • „Az első a világon” támogatás az Egyesült Államok Oktatási Minisztériumától a College for America úttörő indításához 2013-ban

Mindezt azzal a céllal hajtják végre, hogy szolgálják és támogassák a tanulókat. Tehát segíthetünk felkészíteni őket arra, hogy tartós, pozitív hatást érjenek el a folyamatosan változó világban.

Helyszínek

Manchester

Address
North River Road,2500
03106 Manchester, New Hampshire, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket