Stanford University Graduate School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Stanford Graduate School of Business egy olyan hely, ahol minden és minden lehetséges. Itt túllépik a tudás határait, ami elképzelhető. Ahol a sokféle ötletet és perspektívát nem csak elfogadják, hanem ösztönzik és elfogadják őket.

És ebben az egyedülálló innovációs és együttműködési környezetben elvi vezetők jelennek meg. Az oktatók, a hallgatók, az alkalmazottak és az öregdiákok fejlesztik a kockázatvállalási bátorságot, a vezetés iránti szenvedélyt és a motivációt, hogy pozitív hatást gyakoroljanak magukra és a világra.

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy olyan ötleteket hozzunk létre, amelyek elmélyítik és elősegítik a menedzsment megértését, és ezekkel az ötletekkel innovatív, elvi és éleslátó vezetők fejlesztése, akik megváltoztatják a világot.

A mi gondolkodásmódunk

A Stanford GSB-nél hiszünk a végtelen lehetőségek szellemében. Tehát együtt kockáztatunk. Kihívást jelentünk a hagyományos gondolkodásmódra, meghívunk és befogadunk különféle ötleteket, és együttműködünk a világ megváltoztatása érdekében.

Ez a vállalkozói gondolkodásmód teszi lehetővé az innovációt és az átalakulást. A Szilícium-völggyel együtt nőtt fel, ez a gondolkodásmód örökre a DNS-ünk része. Ez a mi titkos szószunk; kissé megfoghatatlannak tűnik, amíg nem tapasztalja meg első kézből - amikor az egyetemre lép, online vagy világszerte vesz részt az osztályon, találkozik oktatókkal, beszélget egy hallgatóval vagy ötletet ad.

Helyszínek

Stanford

Address
Knight Way,655
94305 Stanford, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket