State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Buffalo-i Egyetem elsőrangú állami kutatási egyetem, amely értékeli és törekszik a tudományos kiválóságra. Kivételes hallgatókat vonzunk, akik kíváncsiak, elkötelezettek a tanulmányaik iránt, és elhatározták a sikert, miközben változást hoznak a világban.

A Művészeti és Tudományos Főiskola elkötelezi magát a hallgatók integratív oktatási környezetbe való elmélyítése mellett. A művészetektől és a humán tudományoktól a társadalom- és természettudományokig hallgatóink a fegyelmi határokon túl is követik hivatásukat. A tehetséged hova fog vezetni?

A Művészeti és Tudományi Főiskola karai a legeredményesebbek és elkötelezettebbek a területükön. A nappali tagozatos oktatóink több mint kétharmadát az elmúlt tíz évben alkalmaztuk, akik egy fényes, szenvedélyes tudós csoportot képviselnek, akik a kíváncsiság, az akadémiai szigor és a hallgatói sikerekbe való befektetés szellemének előmozdításán munkálkodnak új projektek létrehozásával. tudás.

A sürgető világproblémák megoldására törekedve hallgatóink és oktatóink párhuzamosan dolgoznak a jelenlegi módszerek újragondolásán, a nehéz kérdések megválaszolásán és végül a felfedezés és az előrelépés akadályainak lebontásán.

Helyszínek

Bivaly

Address
810 Clemens Hall
University at Buffalo
Buffalo, NY

14260 Bivaly, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: