Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a David B. Falk Sport és Emberi Dinamikus Kollégiumban! A Falk Főiskola összehozza a Syracuse Egyetem humán fejlesztési és családi tudományi programjait, az élelmiszer-tanulmányokat, a házasságot

A Falk Főiskola küldetése az oktatási kiválóság és a vezetés a tanulmányi területeken keresztül ösztöndíj, gyakorlat, polgári szerepvállalás, érdekképviselet és vállalkozói törekvések előmozdítása minden korosztály, családjaik és közösségeik egészségének és jólétének a társadalmi igazságosság elveinek kerete.

A testület vezető csapata szorosan együttműködik a Falk College Dean-nal, Diane Lyden Murphy-szal, és magában foglalja:

  • Eileen Lantier, egyetemi adjunktus, akadémiai ügyek
  • James Byrne, Dean asszisztens, Diákszervezetek
  • Deborah J. Monahan, munkatárs, kutató
  • Felicia Otero, felvételi igazgató

A Felvételi Hivatal a 340 White Hall-ban található, 315-443-5555-es számon érhető el az akadémiai programokról, szolgáltatásokról és a Főiskolával kapcsolatos egyéb tevékenységekről.

Kik vagyunk

A Syracuse Egyetem Falk Főiskola örököse egy évszázadot átfogó örökséget. Az előttünk álló kollégiumok és iskolák az emberi kapcsolatok, az állampolgári szolgálat és a társadalmi igazságosság értékeit a Falk Főiskola középpontjába fűzték, beleértve az otthoni gazdaságot, az emberi fejlődést, a humán szolgáltatások és az egészségügyi szakmák, az emberi ökológia, az ápolás és a Szociális munka iskolája. Ugyanezek az értékek alakítják és vezetik a kollégiumot ma.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy osztozunk az örökös hatással, amelyet ezek a kollektív alumniak tettek a világon, a Syracuse Egyetem alumnijaival együtt az évek során. Együtt, megkönnyebbültek voltak a szükség idején, az igazságtalanságok megváltozása és a bizonytalanság idején való felfedezés - ugyanazok a dolgok, amiket a diákok álmodnak és törekszenek. Köszönhetően az öregdiákoknak, akik előkészítették őket, a jó munka folytatódik.

Nem meglepő, hogy a mi akadémiai programjainkat is olyan programok alakították ki, amelyek előtte voltak: a sportmenedzsment az üzletszerűséggel kapcsolatos fogyasztói tanulmányoktól, marketingmenedzsmenttől és kiskereskedelemtől származik; hogy a táplálkozás, a táplálkozástudomány és az élelmiszer-tanulmányok olyan programokat élveznek, mint a dietetika összehangolt programja, az élelmiszer-rendszerek kezelése, az étterem

2011-ben David B. Falk '72 és Rhonda S. Falk '74 nagyszerű ajándékot tett az Emberi Ökológiai Főiskola számára, így átnevezték a David B. Falk Sport és Emberi Dinamikus Kollégiumot. És ez az értékes kulturális örökség miatt a Falk diákok ma interdiszciplináris munkát végeznek az osztályban, a kutatásban és a közösségben. Valóban, a gyökerei mellett a Falk College jól ismeri az újszerű munkát ezeken a helyszíneken, és különböző perspektívákat kínál a jövőnk érdekében. A történelemben minden pont, a diákok, a tanárok, a személyzet és az öregdiák együtt ünnepelhetik ezt a sikert.

Ahogy a jövőre nézünk, izgatottan látjuk, hogy kollektív hatásunk folytatódik. Reméljük, minden pillanatban meg fog osztódni, miközben továbbra is megírjuk az örökségünket a nemzedékekre kiterjedő szolgálat szellemének oktatásában.

Helyszínek

Syracuse

Address
Falk College | 150 Crouse Drive, 340 White Hall, Syracuse, NY 13244
13244 Syracuse, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket