Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Syracuse Egyetem Newhouse iskolája az ország egyik legfontosabb kommunikációs iskolája, ahol a tehetséges diákok tanulni és tanulni a legjobb iparági szakemberektől. Büszkék vagyunk a legmagasabb szintű oktatásra, amelyet egy hihetetlen, előre gondolkodó kar és a legmodernebb lehetőségek teszik lehetővé. Kínálunk 11 szakmai mesterfokozatot a közcélú kommunikációban, amelyek többsége egy naptári évben elkészíthető.

történelem

  • 1934: Syracuse Egyetemen alapított Újságírás Iskola
  • 1964: Megnyílik az első épület, a Newhouse 1
  • 1971: Újságíró iskola egyesül a Televízió és Rádió Tanszéken; az SI Newhouse Közkommunikációs Iskola új neve
  • 1974: Megnyílik a második épület, a Newhouse 2
  • 2007: Megnyílik a harmadik épület, a Newhouse 3
  • 2014: Megnyílik a Stúdió és Innovációs Központ, melyben a Dick Clark Studios és az Alan Gerry Media Innovation Center működik

Dékán
Lorraine E. Branham

Kar
Több mint 80 nappali oktatói kar és 50 adjunktus

Személyzet
Körülbelül 50 teljes munkaidős és 10 részmunkaidős alkalmazott

Alumni
Több mint 27 000

felvétel
Körülbelül 1.900 egyetemi hallgató, 210 lakossági mesterképzés, 200 online mesterfokozat és 13 doktorandusz hallgató

Felszerelés
A Newhouse iskola egy 250 ezer négyzetméteres, három épületből áll, amely a legmodernebb tantermeket, professzionális stúdiókat, digitális hírközpontot, 300 férőhelyes nézőtéret, kutatóközpontot, doktori hallgatói egységet és irodák, végrehajtó oktatási szárny, kávézó és sok hely a formális és informális találkozók és együttműködés a diákok, oktatók és a személyzet.

Akkreditációs

Az SI Newhouse Közkommunikációs Iskola egyike azon 100+ tömegkommunikációs iskola egyikének, amely az Újságírás és Tömegkommunikáció (ACEJMC) Oktatási Tanácsának akkreditálása révén lett akkreditálva. Az önértékelésben és az önértékelésben való önkéntes részvételünk biztosítja, hogy a Newhouse hallgatók folyamatosan kitűnően felkészüljenek jövő kommunikációs iparágukra. Az akkreditáció tükrözi elkötelezettségünket azon kilenc standardhoz képest, amelyek kis osztályméretekre, gyakorlati tanulási tapasztalatokra, a kommunikációs jog bevezetésére, az átfogó tanácsadásra és karrierfejlesztésre és az erős bölcsészettudományi alapokra utalnak. Ha többet szeretne megtudni az akkreditáció és miért fontos, keresse fel a Akkreditáló Tanács Oktatási Újságírás és tömegkommunikáció honlapján.

Helyszínek

Syracuse

Address
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, Amerikai Egyesült Államok