The Conway School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történetünk

Walter Cudnohufsky nem volt elégedett a status quo. Megkapta a mesterképzésre tájépítészet a Harvard 1965-ben, töltött tizennyolc hónap utazik, és tanított design egy nagy egyetem. Ő volt csalódott a hagyományos design oktatás, amelyet ő is bontott, a rugalmas, és elméleti.

Már feltárt design oktatás az ő végzős dolgozat és olvasta a progresszív oktatás elmélete. Azt akartam próbálni egy új módja a dolgok, a gyakorlati tanulás, több mint egy működő design fi ce. Ő úgy gondolta, hogy a tanuló-alapú, nem intézményesen szervezett, és azt akarta, hogy legyen egy közös élmény, hogy hangsúlyozta a csapatmunka. Azt akarta, hogy egy új iskolát, ami viszont design oktatás a feje. És ő.

Személyi kölcsön elindítja a ISKOLA

Bár ő nem elképzelt design iskola a vidéki környezetben, takarékossági okokból, Walt kezdődött az iskola az ő Conway hazai és perifériás épületek-cukor-házat és egy átalakított pajtában. Ő biztosította egy 8.000 $ értékű személyi kölcsönt fizetni a felújítások és fl zab az iskola az első évben. Építőipari került sor több mint 1972 nyarán, megelőlegezve az első osztályú-hét férfi és két nő, főleg a Massachusetts.

Oktatás volt minden nap, időnként stúdióban is minden nap. Lehet, hogy egy rögtönzött kőfal épület demonstráció vagy más meghívások "tanulhatnak." Chores mindig része a megosztás, potlucks és játékok is a móka. Kommunikációs mindig volt és mindig is fontos hangsúlyt az iskola.

Walt hite volt, hogy ha nem tudja megmagyarázni ötleteit írásban és beszéd, akkor már nem felel meg a magad, vagy hogy mit csinálsz.

MÁSODIK rendező érkezik DIÁK

Don Walker, aki bizonyítani tudja, hogy egy nagyobb erő alakulását az iskola, jött diákként 1978-ban. Ő már két fokkal tájépítészet és nagy tapasztalattal rendelkezik a tanítás és gyakorlat. Ő is volt kiábrándult az ő tanítási tapasztalat és a folyamatos nyomás kutatni. A Don mellett a személyzet jött a fokozatos áttérés a hangsúly a tanítás hagyományos tájépítészeti ösztönzése terve, ami környezetvédelmi szempontból. Egyre pályázóval álltak az új látásmód kialakítása.

AKKREDITÁLÁS MEGSZERZENDŐ

A New England Szövetsége iskolák és kollégiumok nyújtott teljes akkreditáció eredményes 1989. 1992-ben Walt elhagyta az iskolát, hogy ültessék át a gyakorlatba a dolgokat, hogy ő is tanított. Elkezdte mi továbbra is egy virágzó magánpraxist, az egyik, hogy sok ökológiai és közösségépítés méreteket. Ma is tartja Conway School mint a legnagyobb élettartam hozzájárulást, miközben hitelt az emberek, akik kezében az iskola előre.

Don Walker igazgatója lett 1992-ben, mely pozíciót töltötte be nyugdíjba vonulásáig 2005. Don és a személyzet felügyelte az áttérés az iskola harminc éves otthont egy közeli erdős domb tetején. A 34,5 hektáros campus most terveznek, mint tanulási laboratóriumi fenntartható design.

Conway harmadik igazgatója, tájépítész és megőrzése tervező Paul Cawood Hellmund, elkötelezett az iskola egyedülálló oktatási megközelítés és a fenntartható design. Ő is egy erős érdeke bővülő iskola szemszögéből a globális környezeti lehetőségeket. Az iskola nyüzsgő történelem, néhány dolog, mint a külső megjelenése és személyzetet is megváltozott. Más dolog, különösen a hangsúly a személyre szabott tanulási, mindig is az állandók.

Küldetés

Azt vizsgálja, fejlesztése, a gyakorlat, és tanítani design a földet, ami ökológiailag és társadalmilag fenntartható.

A folyamatban:

biztosítja a hallgatókat az alapvető ismeretek és készségek szükségesek, hogy a gyakorlatban a tervezési, gazdálkodási és a föld, amely tiszteletben tartja a természet, valamint az emberiség; dolgozzon ökológiai tudatosság, megértés, tisztelet, és szállás a diákok és a projekt ügyfelek; termelni projektek, amelyek illeszkednek az emberi felhasználásra természetes körülmények között.

Az iskola küldetése útmutatók döntéshozatal minden szintjén: aki bérelt, milyen projekteket megvalósítják, hogyan tanfolyamok felépítve, illetve milyen irodák és helyszín bejárására a tanulmányi kirándulások. Míg a program alaposan alapuló ökológiai ismeretek és gyakorlatok, Conway oktatási hangsúly a design a föld helyett a környezeti tudomány.

Miért Conway

Éghajlat destabilizációja. Élelmiszerek + víz bizonytalanság. Faj összeomlása.

A jövőben nem kellene kinéznie, hogy!

Súgó újra feltalálni a jövőben. Törekedjenek egy jobb bolygó segítségével ökológiai rendszerek egész gondolkodás. Segítsen biztosítani az egészséges közösségek és termékeny tájak a jövő generációi számára.

Felszerelni magát, hogy:

Fix mi törött. Mentse, ami működik. DESIGN a jövő!

Conway tíz hónapos intenzív, speciális posztgraduális tanulmányok, amely elkészíti Önnek dolgozni, mint egy tervező / tervező fontos valós projektek által. . . (Felkészültél?) Dolgozik fontos, valós projektek-diákként, a támogatást a tanárok, akik profik.

Negyven évig ez már történik Conway: valós világban, valódi eredményeket.

10 érv lehet pályázni

Ezek a Big Ten fog beszélni a pályázók, de ők is azt mondják, hogy miért projekt ügyfelek figyelembe kell vennie a Conway School. Ditto, akit érdekel a támogató tervezési és építési innováció a bolygón.

  1. A munka a valós projektek valós ügyfelek, a kezdetektől fogva. Ez az, amit értünk "valós világban. Valódi eredményeket. "És az eredmények bebizonyították negyven éve.

  2. Szerezd meg a szükséges eszközöket, hogy egy fenntartható karrierjét ... és egy jobb világot leginnovatívabb program a maga nemében bárhol.

  3. Tudjon meg kis csoportokban sok egyéni figyelmet. Felejtsd el fokozat! Ehelyett a tanulás mellett, hogy ezt a munkát, és jól csinálni.

  4. Együttműködés, nem versenyeznek. Minden személy vagy kis csoport saját projekt, és mindenki segítséget nyújt a többi osztály.

  5. Lásd a nagy képet, és figyelni a részletekre. Ez az út a fenntarthatóság és rugalmasságát.

  6. Diplomás egy tervezési folyamat akkor fel kell dolgozni azonnal, és a készségek, hogy egy életen át tartó tanuló. Ez a gyors előre az Ön számára, ha ideges, hogy a munka, hogy egy különbség.

  7. Hozzon létre egy portfólió szakmai projektek referenciával valódi ügyfelekkel.

  8. Legyen részese egy iskola, hogy teljes mértékben elkötelezett a feltárása, fejlesztése, gyakorló, és a tanítás tervezése és kialakítása a föld, ami ökológiailag és társadalmilag fenntartható. Küldetésünk, a természet és az emberek számára.

  9. Alkotnak szűk összetartó banda a változás ügynökök, együtt tíz hónap, a kapcsolatot az élet.

10-ig. Munka mellett a tanárokkal, akik tapasztalt szakemberek és gondoskodó oktatók.

Helyszínek

Conway

Address
332 South Deerfield Road, Conway, MA
01341-0179 Conway, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket