Thomas University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Thomas Egyetem egy négyéves koedukált bölcsészettudományi egyetem, amely arra szolgál, középfokú nevelési igényű. Található Thomasville, Georgia, USA, Thomas egyetem biztosít minőségi oktatás révén dinamikus tanulási környezet. Innovatív modellek elérte a tanulók által gondoskodó oktatók és dolgozók változtatni az életét diákok a helyi, regionális és globális közösségekben. Mely társult vállalkozás, főiskolai és egyetemi tanulmányok, a legmagasabb cél az, hogy egy oktatási tapasztalat, hogy feltárja és fejleszti minden diák teljes potenciálját. Thomas Egyetem bölcsészettudományi egyetem, amely azt jelenti, amellett, hogy a program specifikus készségek és tudás lesz megszerezni, akkor is kap egy kiegyensúlyozott oktatás tanulási kritikusan gondolkodni és hatékonyan kommunikálni.

ENGAGE dinamikus tanulási környezetben, ahol szigorú szellemi tanulmányokat igényel kreativitást, a fegyelem és a személyes felelősséget.

felhatalmazást kap a kar és a személyzet számára, akik értékelik az egyéni erősségek, lehetőségek, és az akarat, hogy sikerül. Az intellektuális és a személyes fejlődés a mi küldetésünk.

TRANSFORM életed, ahogy előkészíti a sikeres karrier és felelős vezető a gyorsan változó és komplex világban. Rugalmas tanulási környezetek közé online, hibrid műholdas campus, szerződések, és kényelmes ütemezés során.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket