Temple University College of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Oktatási és Humán Fejlesztési Főiskola ideális helyen, Észak-Philadelphia szívében található, a városi iskolák, a diákok és a tanárok lakóhelye mellett. Kiemelkedő elhelyezkedésünk egy nagy, sokszínű és élénk városi központ erőforrásait és lehetőségeit biztosítja. Küldetésünk teljesítésével, a gyermekek és közösségeik képzettségének erősítésével az oktatás révén a környező szomszédságainknak, Philadelphia városának, valamint a régió és az ország iskoláinak és iskolai körzeteinek szolgálatában állunk.

Terjeszkedő városi campusunkon, a környező szomszédos iskoláinkban és az egész városban olyan tanárokat és iskolavezéreket oktatunk, akik rendelkeznek ismeretekkel és készségekkel, hogy elérjék minden gyermekünket. A legfrissebb kutatások és a bevált gyakorlatok átfogó adatbázisa alapján új tanítási és tanulási modelleket hozunk létre, amelyek lehetővé teszik diplomáink számára a sikert, és vezetik a mozgalmat az oktatási eredmények országos javítása érdekében. Pályakezdőink problémamegoldók, újítók és kreatív gondolkodók. Absztrakt módon vitatják meg az ötleteket, majd gyakorlati módon alkalmazzák azokat a konkrét helyzeteket, amelyek minden nap kihívást jelentenek az oktatók számára. Elkötelezik magukat, ahogyan a főiskola is, a hosszú távú oktatás, az egész életen át tartó tanulás és a legújabb eszközök használata révén a hallgatók felkészítésére nemcsak a jelenre, hanem a gyorsan bővülő és összetett világra is.

Karunk biztosítja a kutatás és a tudás megalapozását, amelyet hallgatóink és a témavezetők megkövetelnek a gyermekek és az iskolák igényeinek kielégítésére ma. Betekintésük és az általuk generált új információk tájékoztatják a legmagasabb szintű döntéshozatalt, és az oktatók és az iskolai személyzet számára biztosítják az oktatási gyakorlat megerősítéséhez szükséges eszközöket.

Méret és hatály

Az Oktatási és Humán Fejlesztési Főiskola sokszínű és aktív hallgatói kört támogat. Az egyetemi hallgatók elsősorban tanárokká válnak, bár egyesek elvárják, hogy más szerepeket töltsenek be oktatási környezetben. A mesterképzés és a doktori szintű posztgraduális programok felkészítik a hallgatókat a tanításra és a karrierre is, mint iskolai adminisztrátorok, tanácsadók, iskolapszichológusok, kutatók, döntéshozók és oktatók.

A főiskola három részlegre tagolódik: Tanítás és tanulás, Politika, Szervezeti és vezetői tanulmányok, valamint az oktatás pszichológiai tanulmányai. Jelenleg a főiskola önállóan vagy más iskolákkal vagy tanszékekkel együttműködve számos koncentrációs területet kínál, amelyek potenciálisan Pennsylvania állam tanúsítványához vezetnek. Amellett, hogy a hallgatók a rendszeres alapképzési program részeként folytatják az igazolást, választhatnak egy ötéves programot, amely lehetővé teszi számukra, hogy tartalmi területen BA-t és öt év alatt MEd-t szerezzenek. Azok a hallgatók, akik már megszerezték a BA-t, beiratkozhatnak egy diplomás tanúsító programba önállóan, vagy a mester vagy a doktori fokozat programjának részeként.

A gyakorlat elkötelezettsége

A főiskola minden programja a klinikai tapasztalatokat és gyakorlatot hangsúlyozza, mint a szakma megismerésének, valamint a szükséges készségek és kompetenciák megszerzésének elsődleges eszközét. Minden felkészítő tanár és gyakornok a legtöbb más területen tölti az idejét az együttműködő iskolák hálózatában, amelyekkel különleges kapcsolatban vagyunk. Az oktatási gyakorlat helyi javítása iránti elkötelezettségünk a következőket tartalmazza:

számos együttműködési projekt a Philadelphia Iskolai Kerülettel és az Ambler Campusunkat körülvevő más iskolai körzetekkel, hogy folyamatos szakmai fejlődést és lehetőségeket biztosítson a felsőoktatás számára a tanároknak és az adminisztrátoroknak;

a tanúsító programokba való felvétel és a befejezés magas színvonala annak érdekében, hogy a diplomások jól felkészültek legyenek a különféle hallgatók igényeinek kielégítésére;

kitettség a különböző kultúráknak és gondolkodási közösségeknek a művészetek és a tudományok tanfolyamain keresztül, valamint gondosan célzott terepi gyakorlatok révén, hogy az új szakemberek hatékonyabban kommunikálhassanak azokkal a közösségekkel, amelyeket kiszolgálnak;

a szakmai gyakorlat javítását és a hallgatói teljesítmény növelését célzó kutatás;

speciális programok, amelyek célja a régió iskoláinak személyi igényeinek kielégítése és szakmai lehetőségek biztosítása a diplomások számára, ideértve a nehezen kitölthető területeken, például a matematika, a természettudomány, a spanyol és a speciális oktatás tanúsító programjait.

Helyszínek

Philadelphia

Address
Cecil B. Moore Avenue,1301
19122 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket