Temple University College of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Műszaki átalakulás

A Temple Engineering nagy változásokon megy keresztül. Tizenkettediknél és Norrisnál már jó ideje fejlődünk. Főiskolaként több mint 2100 hallgatón nőttünk fel, és folyamatosan változásokon megyünk keresztül a tanterv korszerűsítése érdekében. A létesítményeink tovább fejlődik annak érdekében, hogy modern, hatékony és együttműködési tereket biztosítsunk, amelyeket kifejezetten a mérnökök számára terveztek.

A felújítások két szakaszának első lépése 2018 nyarán kezdődött, és az őszi félév kezdete előtt befejeződött. Ez átalakította az első emeleti teret univerzális üres helyről rugalmas tervezésű számítógépes laboratóriummá, kibővített technológiával és moduláris bútorokkal.

121071_COE-Building-27.jpg

Amikor belépünk az új szemeszterbe, épületünk folytatja saját átalakulását a felújítások második szakaszában: a második emeleti Tudományos és Műszaki Könyvtárban (SEL). A fejlesztések tartalmazzák az új technológiát és berendezéseket, virtuális valóság állomásokat, szerszám-pénztárcsát, mikroszálas kesztyű-dobozt, benchtop 3D nyomtatást és könnyű prototípus-teret, légi robotika repülési zónáit, mosogatókat, földelt elektronikai állomásokat, új A / V berendezéseket és PCB vágókat. .

Ezek a terek moduláris bútorokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik az együttműködésen alapuló találkozóhely kialakítását, valamint tárolóhelyet biztosítanak a folyamatban lévő hallgatói munkához, például a Senior Design projektekhez.

Ezen túlmenően az 502 helyiségben található tantermi helyiség jelentős felújításon esett át. A frissítések között szerepel az ülőhely kapacitása az intelligens oktatási technológia mellett, a vegyszerálló padló, a munkalapok és még sok más.

STEM - tudomány, technológia, mérnöki munka

A globális gazdaság felé vezető út itt, Észak-Philadelphiában kezdődik.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

A Mérnöki Főiskola támogatja a szigorú STEM oktatást, és úgy véli, hogy minden hallgatónak, aki STEM szakon kíván tanulni, képesnek kell lennie erre. A Kollégiumban található Befogadó Versenyképességi Központ regionális kezdeményezéseket és műszaki programokat szponzorál a Philadelphia iskolák számára, és a Főiskola középiskolai nyári mérnöki programokat is irányít. Ez csak néhány, a Temple Engineering azon dolgozik, hogy elterjesszék a sikereket, amelyeket a STEM területeken az ifjúság és a közösség élvez.

Dean üzenete

Óriási büszkeséggel szolgálok a Mérnöki Főiskola dékánjaként a folyamatos növekedés és a Főiskola és hallgatóink lehetőségeinek ideje alatt.

A rangsorok növekedésével párhuzamosan a Főiskola azon jó hírnevünkre épül, hogy nagyszerű oktatást biztosít együttműködő kari kutatás, tapasztalati tanulás, növekvő öregdiák hálózatunk és innovatív Senior Design projektek révén. A miniatűr orvostechnikai eszközök technológiáitól kezdve a robbantásig az ionoszférába vagy az otthon saját bolygónk gondozásáig, a templomi mérnökök valóban a jövő építészei.

Figyelemre méltó dolgok történnek minden nap a Norris utcai épületünkben és környékén. A külsõ világ mindig több mérnököt igényel, és továbbra is gondoskodunk arról, hogy a baglyok nemcsak léphetnek be a világba, hanem vezethetik is azt.

Várom, hogy továbbra is szolgáljam és megerősítsem ezt a kollégiumot, miközben folytatjuk a nagy teljesítmények pályáját. Reméljük csatlakozik hozzánk.

Keya Sadeghipour

Dékán

Templom Műszaki Főiskola

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akkreditáció

Előretekintő kutatóintézet vagyunk, amely kiváló minőségű, az ABET által akkreditált oktatást kínál.

A tudományos programok mérnöki alapképzését (CE, EE, EE / Computer, ME) az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálta. A Kollégium izgatottan bejelenti, hogy a Biomérnöki és Mérnöki programokat felülvizsgálták és jóváhagyták az ABET akkreditációjához. A Környezetvédelmi Mérnöki Program akkreditációt kér a következő áttekintés során, miután elvégezte a program első hallgatóit.

A tudományos műszaki mérnöki alapszakát (CET, ET) az ABET Műszaki Technológiai Akkreditációs Bizottsága akkreditálta.

A hallgatóknak büszkén kell választaniuk az ABET által akkreditált programot. Az akkreditáció azt jelenti, hogy képzettsége megfelel a szakma műszaki oktatásának globális szabványának. Függetlenül attól, hogy alkalmazott tudományt, számítástechnikát, mérnököt vagy technológiát tanul, az ABET akkreditáció fontos mutatója a program elkötelezettségének a minőség iránt, és kulcsfontosságú lehet szakmai jövője szempontjából.

Helyszínek

Philadelphia

Address
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket