Temple University Lewis Katz School of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1901-ben alapított, Pennsylvania első kooperatív orvosi iskolájaként működő Lewis Katz Orvostudományi Iskola országos hírnevet szerzett humanista klinikusok és orvosbiológiai tudósok képzésében. Az iskola vonzza azokat a hallgatókat és oktatókat, akik elkötelezettek a betegellátás, a kutatás, az oktatás és a közszolgáltatások terén - otthon és szerte a világon.

Az Orvostudományi Kar és a Templomi Egyetemi Kórház (TUH), amelynek fő klinikai képzési helyszíne, a régió minden tájáról származó betegeket látja el, akik fejlett tercier és kvaterner szintű ellátást igényelnek. Ezenkívül a TUH a nemzet egyik legkiszolgáltatottabb csoportját szolgálja, több ingyenes és alulfizetett ellátást nyújt, mint bármely más pennsylvaniai kórház.

Klinikai képzési helyszínekkel, amelyek magukban foglalják a Temple University Health System más tagkórházait és speciális központjait, valamint az Orvostudományi Kar oktatási leányvállalatait, az orvostanhallgatók tapasztalatokat szereznek a városi, elővárosi és vidéki fekvő és ambuláns helyiségekben. Megtanulják, hogy kulturális szempontból kompetens, szakmaközi ellátást nyújtsanak az egyszerű és nagyon összetett állapotú betegek sokféle populációjának.

A Lewis Katz Orvostudományi Iskola nemcsak a technikai kiválóságot, hanem a sokszínűséget, az egyenlőséget és a befogadást is díjazza. Megtanítja az „orvoslás” valódi művészetét és tudományát. Ezenkívül oktatási stratégiai terve, „Az egészség javítása az orvosi oktatás innovációja révén”, lépést tart az új orvosi ismeretekkel és az ellátás megjelenésének trendjeivel.

Az iskola Philadelphia otthoni bázisa egy látványos, 11 emeletes, 480 000 négyzetméteres orvosi oktatás és kutatási épület, amely az orvosi oktatás és kutatás korszerű eszközeivel és technológiáival rendelkezik. A lakosság egészségére, anyagcsere-megbetegedéseire, rákos megbetegedéseire, szívbetegségeire és más stratégiai prioritásokra összpontosító szakosodott kutatóközpontokkal az iskola vizsgálatot folytat, hogy új teret engedjen - és a következő kutatók generációit képezi a példájuk követésére.

2015. október 13-án Temple orvosi iskoláját hivatalosan Lewis Katz Orvostudományi Iskolának szentelték - ez egy történelmi mérföldkő az iskola történetében. Emberek ezrei vettek részt a változást ünneplő eseményeken, amelyek Dr. Dean Larry Kaiser dékán elmondása szerint "iskolánk örökségéhez csatlakoznak azokhoz az értékekhez, amelyek alapján Lewis élt, és azokhoz az értékekhez, amelyeket mindig is igyekeztünk meghonosítani diákjainkban - kemény munka, odaadás, szolgáltatás."

A Lewis Katz Orvostudományi Kar a Temple University Health System része, amely 1,6 milliárd dolláros vállalkozás.

Helyszínek

Philadelphia

Address
North Broad Street,3500
19140 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: