Temple University School of Pharmacy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A TUSP, Pennsylvania egyik legrégebbi gyógyszerésziskolájának gyökerei 1901-ig nyúlnak vissza. Ma a TUSP dinamikus, befolyásos névvé nőtte ki magát a gyógyszerészeti kutatásban és oktatásban.

2010-ben a Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching elismerte a Temple-t, hogy a 99 állami és magánegyetem közül az egyik RU / H besorolást érdemel, ami magas kutatási aktivitást jelez. Díjnyertes kutatásaink és oktatóink hozzájárulnak örökségünk formálásához, és adnak hallgatóinknak valami ünneplést és törekvést.

Végül Temple tanítványai állnak erőfeszítéseink és sikereink középpontjában. Gyógyszerésztudományi, gyógyszerészeti, szabályozási ügyek és minőségbiztosítási (RAQA) diplomás programunk sokrétű és tehetséges hallgatói testületünk számára biztosítja azokat a lehetőségeket, amelyekre szükségük van, hogy különböző szakmai és oktatási céljaikat elérhessék.

Iskolaként a TUSP mindent megtesz annak érdekében, hogy hozzájáruljon a Temple Egyetem jó hírnevéhez, és elősegítse az innovációt és a haladást a gyógyszerészeti tudományokban és a gyógyszerészeti gyakorlatban.

A TUSP-s diplomások minden évben műveltek, tájékozott, etikus szakembereket és kutatókat külföldön. Tavaly büszkén végeztük el gyógyszerészünk 98,6% -át. szakmai osztály, megszilárdítva érettségi arányunkat az amerikai gyógyszerésziskolák felső harmadik percentilisében.

Helyszínek

Philadelphia

Address
North Broad Street,3307
19140 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok