Temple University School of Podiatric Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Temple University School of Podiatric Medicine teljes mértékben integrálva van egy nagy, átfogó egyetemi egészségügyi rendszerrel Philadelphiában. A TSEPM Láb- és Boka Intézetében a legnagyobb bárgyógyászati orvosi intézmény évente több mint 40 000 beteglátogatást végez. A TUSPM kétféle létesítményünkön keresztül, valamint a Templomi Egyetem Egészségügyi Rendszerének különböző elemein keresztül korai gyakorlati klinikai képzést kínál.

Diákjaink élvezik a Templomi Egyetem minden létesítményét, beleértve számos könyvtárat, számítógépes laboratóriumot, valamint sport- és kulturális eseményeket; mi is rendelkezünk az Egyesült Államok legnagyobb orvostudományi orvosi könyvtárával, valamint egyetemi campusokkal a diákok számára. A TUSPM-et teljes mértékben akkreditálta a Podiatriai Orvosi Oktatási Tanács.

A TUSPM küldetése és jövőképe

A TUSPM küldetése és jövőképe kezdetektől fogva a kiválóság oktatásának sarokköve. Minden olyan orvosszakértő számára, akit tanítunk és kiküldünk szakmájába, megosztjuk és követjük a küldetést és jövőképet.

Küldetés: Magasan képzett, etikus és professzionális orvostanhallgatók oktatása, akik a tanterv befejeztével felkészültek az engedély megszerzésére és a posztgraduális orvosi képzésre, valamint a kutatás, a minőségi betegellátás és a közösségi szolgálat révén elősegítik a gyermekorvosi szakma fejlődését.

Látomás: Végzünk olyan orvostudományi doktorokkal, akik a leginnovatívabb eljárások és a legfejlettebb technológiák alkalmazásával vannak kiképezve. Megalapítjuk a Láb és Boka Intézetet, mint az alsó végtag rosszindulatú betegségeinek diagnosztizálására és kezelésére szolgáló kiválósági központot. Kutatással, tudományos publikációkkal és prezentációkkal gyarapítjuk az alsó végtag ismeretanyagát.

Helyszínek

Philadelphia

Address
North 8th Street,148
19107 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: