Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EMBEREK, TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK ÉS MŰVÉSZETEK KÖLTSÉGE ...

A Bölcsészettudományi, Társadalomtudományi és Művészeti Főiskola hallgatói, munkatársai és oktatói nevében ÜDVÖZÖLJÜK honlapunkon! Izgatottan várjuk, hogy érdekelne főiskolánk és programjaink.

Az akadémiai alaptanterv óráitól kezdve a kiválasztott fő tanulmányi területig, a kiemelkedő törekvésekig mind a hagyományos tantermi környezetben, mind azon túl egyedülálló módon találja magát főiskolánkon. A főiskola tanszékei mind a hagyományos, mind a feltörekvő tudásterületeket képviselik, amelyek nemcsak a jelenlegi érdeklődését támogatják, hanem segítenek a gazdagodás új területeinek felfedezésében és meghatározásában is.

Főiskolánk hallgatójaként megtanul egyértelműen és hatékonyan kommunikálni, megérteni az irodalmi, történelmi, szociológiai és geopolitikai kérdéseket, valamint értékelni és részt venni a képző- és előadóművészetben. Lehetőséget kap arra, hogy különféle kulturális és művészeti eseményeken és előadásokon vegyen részt, és elmerülhessen olyan szellemi kiválóságok törekvésében, amelyek személyes és szakmai úton alakítják egész életen át tartó tapasztalatait.

Bármit is élvez, lehetősége van részt venni főiskolánkon!

Tisztelettel,

William F. Kuracina, dékán

A KOLLEGIA KÜLDETÉSE

A College a texasi A&M University-Commerce kreatív és szabad művészeti oktatásának helyszíne, és törekszik a kiválóságra és a globális jövőképre.

A Főiskola felhatalmazza a hallgatókat az egyértelmű és hatékony kommunikációra, az irodalmi, történelmi, szociológiai és geopolitikai kérdések megértésére, valamint a vizuális és előadóművészet megbecsülésére és részvételére.

A Főiskola a hallgatókat, az oktatókat, a személyzetet, az öregdiákokat és a közösséget - regionális, országos és nemzetközi szinten egyaránt - szolgálja, és minden tevékenységében a sokszínűségre törekszik.

Helyszínek

Commerce

Address
Campbell Street,2200
75428 Commerce, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket