Texas A&M University at Galveston

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A galvestoni Texas A&M Egyetem forrása minden, az óceán-orientált dolgnak a Texas A&M Egyetemen. A TAMUG a tengeri és a tengeri programok egyedülálló keverékét kínálja, ideértve a tudományos, üzleti, mérnöki, bölcsészeti és szállítási szakokat is.

A Texas A&M Galveston egy speciális célú felsőoktatási intézmény egyetemi és posztgraduális oktatáshoz a tengerészet és a tengerészet területén a természettudomány, a mérnöki és az üzleti élet területén, valamint a tengeri erőforrások általános területével kapcsolatos kutatás és közszolgáltatás területén. Az intézmény a The Texas A&M University System Regents Testületének irányítása és ellenőrzése alatt áll, a diplomákkal a Texas A&M University neve és jogosultsága mellett kínálják a College Station-en.

A Texas A&M Egyetemet a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége Bizottsága akkreditálta érettségi, mester- és doktori fokozat odaítélésére.

Óceáni utak, vitorlázás a Galveston-öbölben, tengerparti kísérletek és független tanulmányok kiegészítik a szigorú tantermi tapasztalatokat a szigeti egyetemen.

A tengerparti campus környezet kiegészíti az egyedi tantervi kínálatokat. A kar, a személyzet és a hallgatók által támogatott légkör hangsúlyozza az egyetem és a tenger közötti szoros kapcsolatot.

Helyszínek

Galveston

Address
Seawolf Parkway,200
77554 Galveston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket