Texas Tech University Health Sciences Center El Paso

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Texas Tech University Health Sciences Center El Paso (TTUHSC El Paso) az egyetlen egészségtudományi központ az USA-Mexikó határ mentén, amely lehetőséget nyújt és környezetet kínál a közvetlen szellemi és személyközi cserékre az ápoló, orvosi és diplomás kutatók között egy egyetemen.

Ez a Texas Tech University System negyedik egyeteme, és három iskolából áll: a Paul L. Foster Orvostudományi Egyetemből, a Gayle Greve Hunt Ápolóiskolából és az Orvosbiológiai Orvostudományi Egyetemből.

Orvosaink, klinikáink és partnerkórházaink évente több mint 33 millió dollár ingyenes egészségügyi szolgáltatást nyújtanak az El Paso közösségnek.

A Paul L. Foster Orvostudományi Kar az egyetlen orvosi iskola az Egyesült Államok és Mexikó határán, és az egyetlen olyan orvosi iskola a nemzetben, amely megköveteli hallgatóitól, hogy spanyolul tanuljanak. A hagyományos orvosi iskolával ellentétben, amely előírja, hogy a hallgatók várják a tanulmányaik harmadik évét, mielőtt megismerkednének a klinikai tudományokkal, a Foster Orvostudományi Iskola hallgatói az első évben belemerülnek az alap- és klinikai tudományokba.

A Gayle Greve Hunt ápolóiskolát azért hozták létre, hogy ellensúlyozza az ápolók hosszú távú hiányát, akik ellátást nyújtanak ennek az orvosilag elmaradott területnek. Az iskola felkészíti ápoló hallgatóit, hogy megfeleljenek a mai komplex egészségügyi környezet kihívásainak, az interdiszciplináris csapatmunka egyedülálló tapasztalatainak biztosításával. Pályakezdőink szakértők a betegek gondozásában nemcsak az ágy mellett, hanem abban a közösségben is, ahol az egészségre, valamint a betegségek és betegségek megelőzésére összpontosítanak.

Az Orvosbiológiai Orvostudományi Iskola rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóknak tudományos érdeklődésük fejlesztésére és fokozására, valamint az ismeretek és tapasztalatok bázisának előkészítésére a sikeres karrier folytatásához az orvosbiológiai kutatásban és a kapcsolódó területeken. A siker képlete átfogó tanfolyamokat, tartós laboratóriumi tapasztalatokat, valamint ösztöndíjas és szakmaközi csapatmunkát képez az iskolában, hogy diákjaink felkészüljenek szakmai jövőjükre.

Egyedülálló határközösségünk lehetőséget nyújt a kutatóknak arra, hogy javítsák a nemzet jövőbeli jólétét a spanyol lakosság körében tapasztalható egészségügyi problémák megoldásával. A TTUHSC El Paso négy központja a rák, a cukorbetegség és az anyagcsere, a fertőző betegségek és az idegtudományok kutatására összpontosít.

Helyszínek

El Paso

Address
El Paso Drive,5001
79905 El Paso, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: