The Cooper Union

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cooper Unió a tudomány és a művészet, alakult 1859-ben, az egyik az ország legrégebbi és legkiválóbb felsőoktatási intézmények. A szervezet, az örökölt Peter Cooper, különleges helyet foglal el a kulturális szövet az amerikai élet.

Által alapított gyáros, feltaláló és emberbarát Peter Cooper, Cooper Union házak iskolák művészeti, építészeti és mérnöki, valamint a világszínvonalú kar a humán-és társadalomtudományok.

JÖVŐKÉP

Keresztül kiemelkedő tudományos programok az építészet, a művészet és a mérnöki, valamint a Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar, a Cooper Unió a tudomány és a művészet előkészíti a tehetséges diákokat, hogy a felvilágosult hozzájárulást a társadalom számára.

A főiskola elismeri egyetemisták kizárólag az érdemek és a díjak teljes ösztöndíjat minden beiratkozott hallgató. Az intézmény biztosítja szoros kapcsolatot egy előkelő, kreatív kar és elősegíti a szigorú, humanisztikus tanulás növeli a folyamat tervezési és fokozta a városi környezetben. Alapított 1859-ben Peter Cooper, gyáros és emberbarát, a Cooper Union kínál az állami programokat a polgári, kulturális és megvalósítható gazdagítása New York City.

Helyszínek

New York

Address
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket