The Graduate Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Graduate Intézet egy államilag akkreditált doktori iskola, amely az Integrált és Holisztikus Világnézet támogatására törekszik az Egészség, Wellness, Oktatás és a Személyi és Szakmai Transformáció tanulmányozása révén.

Küldetésünk

A Posztgraduális Intézet küldetése, mint önálló felsőoktatási intézmény, integrált és holisztikus perspektívából álló transzformatív oktatást biztosít, és kifejezetten arra van tervezve, hogy a hallgatók teljes szakmai és személyes életüket elérhessék.

Jövőképünk

Az integrált és holisztikus világnézeten alapuló akadémiai ösztöndíj és oktatás a komplex emberi kérdések széles körű megismerését, az egyéni és kollektív tudatosság és jólét ösztönzését, valamint hozzájárul a közösség és a társadalom javulásához, fenntarthatóságához és újjáélesztéséhez.

Tanulás a közösségben

A Posztgraduális Intézet értékeli a közösség erejét. Hisszük, hogy hatékonyabban tanulunk a csoportokban, mint magunk. Emiatt az összes programunkat kohorszokban végezzük - olyan felnőtt hallgatók csoportjai, amelyek együttműködő tanulási környezetet hoznak létre. A kohorsz modell előmozdítja a párbeszédet és az ötletek élénk eszmecseréjét, segítve minden tanulónak személyes értéket teremteni, miközben továbbra is kapcsolatban áll a nagyobb csoporttal. Ezáltal a tanulási folyamat dinamikus, releváns és humanizált.

A kohorszok folytonosságot hoznak létre mesterfokozatunkban és tanúsítványprogramjainkban is. Egy egész diplomát kitöltve a felnőtt tanulók szoros csoportjával a hallgatók képesek a közösség biztonságának, bizalmának és békességének növekedésére. A kohorszban minden hangot tiszteletben tartanak, és minden diák hozzájárul az egyéni és kollektív növekedéshez és felfedezéshez.

A támogatás világa

A TGI-n a tanulás nem ér véget az osztályterem négy falában. A kari és a tanszék mindig rendelkezésre áll a diákoknak a tanulmányaik során történő irányításában és támogatásában. A következő erőforrásokat is biztosítjuk annak biztosítására, hogy a hallgatók a TGI-ban tanuljanak személyes és szakmai törekvéseikben:

  • Kézenfekvő mentorálás és gyakornoki programok, amelyek értékes képzési lehetőségeket, valamint potenciális karrierlehetőségeket biztosítanak a program befejezését követően
  • A lehetőség, hogy megtervezzük és végre lehessen hajtani a csúcstalálkozó projektet, amely segíti a hallgatókat a szakmai életük következő szakasza után
  • A kar és program koordinátorok folyamatos visszajelzései és szakértelme, akik segítséget nyújthatnak a gyakornoki és mentori elhelyezésekkel rendelkező diákoknak, valamint a projektek fejlesztésének csúcspontjához
  • Tagság a virágzó Alumni Egyesületben a program befejezése után, amely magában foglalja az Alumni Directoryunkhoz való hozzáférést, az éves öregdiákos összejöveteleket és más oktatási forrásokat, amelyek különösen a TGI diplomások számára elérhetők

Helyszínek

Bethany

Address
171 Amity Rd, Bethany, CT
06524 Bethany, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket