The New School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Fedezzen fel egy új típusú egyetemet New York-i városban, ahol a tudósok, művészek és tervezők találkoznak, hogy kihívják az egyezményt, és pozitív változást hozzanak létre. Egyetemünk teljes mértékben kihasználja helyét a világ egyik legélénkebb és változatos városában. Főiskoláink közé tartozik a Parsons School of Design, az Eugene Lang Szabadiskola Művészeti Főiskola, az Előadóművészeti Főiskola, The New School Társadalomkutató The New School , a Közoktatási Iskolák és a Parsons Paris.

Az 1919-es alapításunk óta az The New School felújította és újraértelmezte az intellektuális és kreatív gondolkodás határait, mint kiemelkedő tudományos központot. Az oktatás szigorú, többdimenziós megközelítése feloldja a tudományágak közötti falakat, és elősegíti a progresszív elmék ápolását. Egyetemünkön a hallgatóknak megvan a tudományos szabadságuk, hogy egyedi, egyedi utakat alakítsanak ki egy összetett és gyorsan változó világ számára.

A vezető oktatókkal és a világhírű alumniakkal elkötelezettek vagyunk a fejlődő diákok iránt, akik hatással leszek a világra és megoldják korunk legsürgetőbb társadalmi kérdéseit.

Küldetés

123719_012814_UC_Architectural_013.jpeg

The New School jövőjét a múltunkat meghatározó alapvető értékek fogják alakítani: az egyetemi szabadságot, a toleranciát és a kísérletezést.

Küldetés123726_TNS_Website-20181204_SPE_Classroom_009.jpg

The New School felkészíti a tanulókat arra, hogy megértsék, hozzájáruljanak és sikeresek legyenek a gyorsan változó társadalomban, ezáltal a világ jobb és zsúfolt helyet teremtve. Gondoskodni fogunk arról, hogy hallgatóink fejlesszék mind a megfelelő oktatást, mind a kompetenciákat, amelyek nélkülözhetetlenek a feltörekvő kreatív gazdaság sikeréhez és vezetéséhez. Mi is vezetünk olyan gyakorlati és elméleti tudás létrehozásában, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy jobban megértsék világunkat és javítsák a helyi és globális közösségek feltételeit.

Látomás123727_TNS_Website-20190920_Climate_March_023.jpg

Egy olyan egyetem vagyunk és leszünk, ahol a tervezés és a társadalomtudományi kutatások megközelítik a korunk kérdéseit, például a demokráciát, az urbanizációt, a technológiai változásokat, a gazdasági felemelődést, a fenntarthatóságot, a migrációt és a globalizációt. Mi lesz a legkiválóbb szellemi és kreatív központ a hatékony elkötelezettséghez egy olyan világban, amely egyre inkább igényli a jobban megtervezett objektumokat, kommunikációt, rendszereket és szervezeteket a társadalmi igények kielégítésére.

Vízióink összhangban vannak a globális gazdaság, a társadalom és a környezet változásaival, amelyek animálják küldetésünket és értékeinket:

  • A kreativitás, az innováció és a status quo kihívásának vágya befolyásolja, hogy mit és hogyan tanítanak, valamint az egyetem intellektuális törekvéseit.
  • A társadalmi szerepvállalásnak orientálnia kell a hallgatók tudományos tapasztalatait, hogy segítsen nekik a kritikusan foglalkozó polgárok válásává válni, a problémák megoldására és a közjavakhoz való hozzájárulásuk érdekében.
  • The New School kell ragadnia ezeket az elveket és újítania kell a globális gazdaságban, a társadalomban és a környezetben bekövetkező változások kezelése érdekében, amelyek megkövetelik az egyének számára, hogy összetett problémákkal küzdenek, rugalmasabb és rugalmasabb karrier- Pathways folytassanak, és együttmőködjenek változásokkal.

Oktatási megközelítés

123725_TNS_Website-20170405_Street_Seats-0209.jpg

Teljesíteni fogjuk küldetésünket azzal, hogy kiterjeszti The New School örökségét, mint egy nem tradicionális egyetemet és közösséget, amely rugalmas és megváltoztatható:

  • Összpontosít a kritikai korabeli kérdésekre és azokkal foglalkozik
  • Az emberiséget és a kultúrát az emberi állapot javítását szolgáló rendszerek és környezetek kialakításában kiemelten kezeli, a tervezési gondolkodást és a liberális, kreatív és előadóművészetet
  • Helyezzen együttműködési, projektalapú tanulást az oktatási élmény központjában
  • Teljes mértékben kihasználja New York-i helyünket és összekapcsolódását a globális városi központokkal

Egyetemi vezetés

Az The New School jövőjét a múltunkat meghatározó alapvető értékek fogják alakítani: az egyetemi szabadságot, a toleranciát és a kísérletezést. Vezető csapata életre keltette ezt a küldetést.

Elkötelezettségünk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtunk a hallgatóknak és szigorú tudományos környezetet teremtenünk, egyetemünk vezetői biztosítják, hogy alkalmazkodni tudjunk és reagáljunk a kortárs kérdésekre, hozzunk létre egy befogadóbb közösséget, és előmozdítsuk a diákok kreativitását és együttműködését.

Helyszínek

New York

The New School

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket