The University of Texas Permian Basin, College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk és történelemünk

Honnan jöttünk, hová megyünk

Küldetésünk

Regionális, átfogó intézményként a Texasi Egyetem Permi-medencéje a régió, az állam és más országok diákjainak sokszínű közösségét szolgálja. A hallgatóközpontú oktatás, tanulás, kutatás és a közszolgáltatás kiválóságán keresztül az Egyetem elkötelezett polgárokat ápol és az életét befolyásolja.

Az UT Permi-medence története

Kísérletként kezdtük. 1969-ben a texasi jogalkotó úgy döntött, hogy Odesszában létrehoz egy „felső szintű” egyetemet, azaz egy olyan egyetemet, amely csak juniorokat, időskorúkat és végzős hallgatókat fogad be.

1973. szeptember 4-én nyitotta meg az egyetemet az osztályok számára. Az építkezés azonban nem fejeződött be, így az első osztály 1112 tanulója ideiglenes épületekben és pótkocsikban tanult. Szinte egy évbe telik, amíg az UT Permian-medence állandó létesítményei be nem fejeződnek.

18 év előrehaladás: A texasi jogalkotó ismételten úgy döntött, hogy megváltoztatja az UTPB pályáját, olyan törvényjavaslat elfogadásával, amely az iskolát négyéves intézménnyé változtatta. Az első gólya osztály - amelyet a campus lore néven a Pioneer gólya néven ismertek - 1991 őszén csatlakozott.

Alázatos, kísérleti kezdeteinkből az UT Permian-medence szinte minden irányban megnőtt.

Nincs olyan iskola, mint az UT Permi-medence. Talán ezért egyik iskolában sem olyan történet, mint a miénk.

Együtt vagyunk Sólymok.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

A Permi-medencéről

Ahol a régi nyugat találkozik az új századdal

Nincs olyan hely, mint a Permi-medence - egy vad, érintetlen szépség, modern zsebekkel díszítve. A Rugged megfelel a texasi nyugati Texasnak.

Szeretjük a végtelen kék égboltunkat, de tudjuk, hogy Nyugat-Texas sokkal több, mint egy kép tökéletes naplemente. A Permi-medence kedves, szorgalmas, optimista emberek otthona, akik még soha sem találkoztak idegennel.

Ha saját jövőjét szeretnéd létrehozni, itt tartozol.

A medencéről

A „medence” egy egyszerű geológiai kifejezés a föld felszínén történő merülésre vagy depresszióra - általában a föld alatti erózió és a mélyen a földrengések okozza. Összességében a Permi-medence 75 000 négyzet mérföldet takar - így Észak-Amerika egyik nagyobb medencévé válik.

De ez a geológia. A laikus ember szempontjából a Perm-medence valóban lenyűgöző amerikai földterület, egyedülálló szépségével. Úgy érzi, hogy valóban láthatja a földet a távolban találkozva az égtel.

A Permi-medence mindenki számára megtalál valamit.

Odessa és Midland: Városi ország

Generációk óta a világ minden tájáról érkező emberek Nyugat-Texasba mennek, és szabadságot, kalandot és szerencsét keresnek az olajmezőkben. Az általuk épített városok felfelé és felfelé növekedtek, modern városi központokat hozva létre a Permai-medence mentén - ideértve azokat a kettőt is, amelyeket az UTPB hazahív.

Az UT Permian-medence fő campusának otthona, Odessa, Nyugat-Texas egyik legnagyobb városa. Az 1880-as évekből származó, gazdag történelemmel rendelkező változatos város Odessza az utóbbi két évtizedben jelentős átalakulásokon ment keresztül. Nemrégiben a Forbes Magazine Odesszt az Egyesült Államok egyik leggyorsabban növekvő kisvárosának minősítette.

És mindössze 15 perc alatt elérhető Midland. Az UTPB Midland campusában találhatók zenei és műszaki iskoláink, valamint az Energia és Gazdasági Diversifikáció Központja. A korábbi elnökök, George HW Bush és George W. Bush, valamint a nagyobb globális vállalatok - mint például a Chevron és a Concho - otthonaként szolgálnak, Midland és Odessa olyan presztízs és mélység mélységet kínálnak, amelyhez kevés közösség képes megfelelni.

Ül az energia jövőjének tetején

A 21. század elején a Perm-medence - amely egykor óriási olajkészletek forrása volt - fontossága látszólag elhalványult.

De az új technológiák éppen az ellenkezőjét tárták fel: Több permetlé volt csapdában a Permi-medence alatti talajban, mint bárki el tudta volna sejteni. Az energiakutatás terén elért haladásnak köszönhetően a Perm-medencét gyorsan elnevezték a bolygó legnagyobb olajkészleteként. A hátsó udvarunk várhatóan legalább az elkövetkező két évtizedben az amerikai és a globális gazdaságokat táplálja.

Ezzel a felfedezéssel az erdő nyakán robbanás tapasztalható meg a gazdasági tevékenységben. Mivel az egyre több energia forrásaival együtt megjelennek más iparágak is - ideértve az üzleti és pénzügyi, az egészségügyi, az oktatási, az építőipar, a digitális technológia, a közlekedés és az állami szektor munkahelyeit.

Más szavakkal: a legutóbbi „olajboom” egy nagyobb „gazdasági fellendülést” ösztönözött, amely már jelentős osztalékot fizet azoknak a hallgatóknak és szakembereknek, akik megragadják ezt a nemzedék utáni lehetőséget.

Nyugat-Texas akadémiai szíve

Nem büszkélkedhetünk, amikor az UT Permian-medencét „Nyugat-Texas tudományos szívének” nevezzük. De biztos vagyunk abban, hogy büszkék vagyunk a munkára, amelyet minden nap elvégzünk.

Mivel minden nap segítséget nyújtunk a világ legszebb hallgatóinak, akik szenvedélyeikbe megyek, és jövedelmező karrierjük megtervezése. Modern oktatást kell megfizetni, megfizethető áron. És innovatív módszerekkel jutunk el a legteljesebb, legkülönfélébb és legeredményesebben szórakoztató főiskolai élmény biztosításához bárhol.

Reméljük csatlakozik hozzánk.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditációk és ranglisták

Fokozatod legitim.

A Texasi Egyetem permiai medencéjét a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetségének Bizottsága akkreditálta érettségi és mesterképzések odaítélésére.

Üzleti Főiskola

  • Gazdálkodásirányítás - Az üzleti kollégiumok előmozdításának egyesítése (AACSB)

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

A látomásunk

Miközben soha nem szabad szem elől tévesztenünk azt a tényt, hogy elsősorban a Permi-medencei régió kiszolgálására összpontosítunk, törekszünk az érettségi és a posztgraduális diploma programjaink folyamatos továbbfejlesztés útján történő előmozdítására olyan szintre, amelyre a térségen kívüli hallgatók életképes oktatási lehetőségnek tekintnek minket.

Küldetésünk

A Permi-medencei Texasi Egyetem Üzleti Főiskola küldetése, hogy magas színvonalú és folyamatosan változó gazdaságunkkal fejlődő egyetemi és egyetemi oktatási programokat kínáljon; diákjaink sikereinek elősegítése a szakmai karrierjük során; elősegítse a tudósok közösségének kiválóságát az oktatásban, az intellektuális hozzájárulásokban és a szolgálatban; valamint a régiónk gazdasági, energetikai és technológiai fejlődésének előmozdítása.

Akkreditáció

A Business College a következő ügynökségek által akkreditálva van:

  1. SACS (Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége). Ez az egyetem regionális akkreditáló testülete.
  2. AACSB (Egyesület a Kollégiumi Üzleti Iskolák Elősegítéséhez). Ez az üzleti programot akkreditáló testület. Ez vonatkozik a számviteli, pénzügyi, menedzsment, marketing és az üzleti mesterképzésekre. A bolygó elsőszámú akkreditációs ügynökségének tekintik.

A Business College működik a Beta Gamma Sigma, a Nemzetközi Tiszteletbeli Társaság aktív részlege. A hallgatóknak a junior, senior vagy graduális osztályok 10% -ának kell lennie, hogy jogosultak legyenek a bevezetésre. A támogatható hallgatókat minden tanév tavaszán bevezetik a Beta Gamma Sigma programba.

Helyszínek

Odessa

Address
College of Business,
University of Texas of the Permian Basin,
4901 East University

79762 Odessa, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket