The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A San Antonio-i Texasi Egyetem egy multikulturális felfedezéssel foglalkozó vállalati intézmény, több mint 32 000 hallgatóval. Ez a San Antonio nagyvárosi régió legnagyobb egyeteme, négy egyetemmel a város egész területén.

Küldetésünk

A San Antonio-i Texasi Egyetem elkötelezett az ismeretek kutatás és felfedezés, oktatás és tanulás, közösségi elkötelezettség és közszolgálat révén történő előmozdítása iránt. A hozzáférés és a kiválóság intézményeként az UTSA átfogja a multikulturális hagyományokat, és a szellemi és kreatív erőforrások központjaként, valamint a társadalmi-gazdasági fejlődés és a szellemi tulajdon kereskedelmének katalizátoraként szolgál - Texas, a nemzet és a világ számára.

Úticéljaink

  • Az UTSA a diákok sikerének modellje lesz
  • Az UTSA nagyszerű állami kutatóegyetem lesz
  • Az UTSA a stratégiai növekedés és az innovatív kiválóság példája lesz
  • Az UTSA az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által kijelölt büszke Hispanic Serving Institution (HSI).

A látomásunk

Legyen az elsődleges nyilvános kutatási egyetem, amely hozzáférést biztosít az oktatási kiválósághoz, és előkészíti a polgárok vezetőit a globális környezet számára.

Főbb értékeink

Ösztönözzük a párbeszéd és a felfedezés környezetét, ahol az integritás, a kiválóság, a befogadás, a tisztelet, az együttműködés és az innováció előmozdul.

Elkötelezettségünk az inkluzivitás iránt

A Texasi Egyetem, San Antonio, egy hispániai szolgáltató intézmény, egy globális városban található, amely évszázadok óta a népek és a kultúrák kereszteződésének számít, értékeli a sokszínűséget és a befogadást az egyetemi élet minden területén. Egyetemünk, mint kifejezetten a mexikói amerikaiak és más alulteljesített közösségek oktatásának előmozdítására alapított intézmény, elkötelezett a diszkrimináció és az egyenlőtlenség generációinak felszámolása mellett. Az UTSA, a kiemelkedő állami kutatási egyetem a párbeszéd, a felfedezés és az innováció közösségén keresztül támogatja az akadémiai kiválóságot, amely felöleli az egyes hangok egyediségét.

Helyszínek

San Antonio

Address
UTSA Circle,1
78249 San Antonio, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket